返回列表 回復 發帖
四大聯賽 實爆到
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 HIDE 於 2008-11-29 07:03 PM 發表
四大聯賽 實爆到
被你害到输得很惨啊!
原帖由 HIDE 於 2008-11-29 07:03 PM 發表
四大聯賽 實爆到
炸庄行动又来咯,有谁有兴趣,可以一起加入!!!
原帖由 ljw1982 於 2008-11-29 10:23 PM 發表

被你害到输得很惨啊!
輸幾多?
hide曾說過:
原帖由 wlt1110 於 2008-12-5 09:25 PM 發表

炸庄行动又来咯,有谁有兴趣,可以一起加入!!!
財神到 財神到 好走快兩步
hide曾說過:
原帖由 HIDE 於 2008-12-6 05:30 PM 發表

財神到 財神到 好走快兩步
就来过年咯
不知曼联能否获得世界冠军呢?
原帖由 wlt1110 於 2008-12-18 05:24 PM 發表
一定没问题啦!今晚有没有看啊!
原帖由 wlt1110 於 2008-12-18 05:24 PM 發表
問題唔大嘅!贏面都好大!
经以上两位楼主的肯定,曼联今晚一定拿世界球会冠军,迈向5冠王前进
MU MU you are the Best....
hope that this season can win more champion ar...
League cup also will be MU favor la...
原帖由 ljw1982 於 2008-12-22 11:34 AM 發表
MU MU you are the Best....
hope that this season can win more champion ar...
League cup also will be MU favor la...
一定可以赢兼连庄英超和欧冠
原帖由 wlt1110 於 2008-12-22 12:18 PM 發表

一定可以赢兼连庄英超和欧冠
那一定会啊!
曼联曼联!
吹水帖都不知飛到哪裡去
hide曾說過:
新一年
祝大家新年快樂 身體健康

曼聯要發威了
hide曾說過: