返回列表 回復 發帖
好悶呀~
原帖由 彿印 於 2006-7-29 06:09 PM 發表

寵物名稱:你打我唔到
寵物性別:雄
攻擊力:1909
防御力:1852

神經病測試 test again??:L
;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 06:11 PM 發表

佢改不了細路心態......唔同佢玩.....:L
dont PK with me tim ar:@:@
邊個玩!??!?!

報名先!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 06:12 PM 發表

;P
lol
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 06:12 PM 發表

細路???
佢唔輸得.出術改 SETTING.....

原帖由 彿印 於 2006-7-29 06:13 PM 發表

dont PK with me tim ar:@:@
X2:@

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 06:14 PM 發表

乜咁架....咁佢咪無敵囉~
我玩
IVAN ??
FAI ??
KAN??
佛 ???

誰玩?!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 06:14 PM 發表

:L:L
咁都
原帖由 Q版雲佩斯 於 2006-7-29 06:15 PM 發表

乜咁架....咁佢咪無敵囉~
http://www.tvbnow.com/viewthread ... 6orderby%3Ddateline

回一個post 先加1% exp=.=''
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 06:16 PM 發表
IVAN ??
FAI ??
KAN??
佛 ???

誰玩?!
no thz , you all play la:handshake
原帖由 彿印 於 2006-7-29 06:13 PM 發表

lol
bbamomo < 管什麼?