返回列表 回復 發帖
COME IN
mornign all
yeaaaahh....
morning
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
被逼下飘过讲声morning啊
原帖由 cyus 於 2008-7-25 11:03 AM 發表
被逼下飘过讲声morning啊
点逼啊...

你个帖咁少..
到咗500..叫master加bonus俾你..

p/s:master G..借你过桥.. 你bank多D...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-25 11:07 AM 發表

点逼啊...

你个帖咁少..
到咗500..叫master加bonus俾你..

p/s:master G..借你过桥.. 你bank多D...
.........
人地习惯性潜水嘎嘛

都已经俾你逼出水面啦

还要继续晒太阳?

不过既然有奖励的话,可以考虑考虑啊
原帖由 cyus 於 2008-7-25 11:10 AM 發表

.........
人地习惯性潜水嘎嘛

都已经俾你逼出水面啦

还要继续晒太阳?

不过既然有奖励的话,可以考虑考虑啊
你自己搞定...男仔晒下会死啊
master G...

4000+ posts already..

回應 mickeybblim 第 3295 篇文章

salute!! respect!! so fast hit to 4k posts!!!
-- 用一生的时间制造幸福 --
原帖由 zionzion 於 2008-7-25 11:40 AM 發表
salute!! respect!! so fast hit to 4k posts!!!
...你要不要啊...

叫master G...加bonus...

p/s: master G..今日屈你twice
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-25 11:42 AM 發表

...你要不要啊...

叫master G...加bonus...

p/s: master G..今日屈你twice
呵呵。。。你不需要这样地。这是对你的一种崇拜
-- 用一生的时间制造幸福 --
恭喜亞婆又4000帖, 發達咯.
外星貓E生

回應 mickeybblim 第 3297 篇文章

very hard working bor   
原帖由 zionzion 於 2008-7-25 12:05 PM 發表

呵呵。。。你不需要这样地。这是对你的一种崇拜
不要崇拜我啊...
原帖由 CC517 於 2008-7-25 02:21 PM 發表
恭喜亞婆又4000帖, 發達咯.
分D俾你叻..