返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-20 06:06 PM 發表

你殺咗你隻狗, 咁殘忍架, 話比亞婆知, 扭你耳仔.
系猫黎架~~
入谷温人
原帖由 Geai 於 2008-7-20 06:06 PM 發表
hiya    dinner yet ?
午餐晚餐都得~~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-20 06:07 PM 發表

系猫黎架~~
你講咩, 食貓入十九層地獄, 你去硬啦.
外星貓E生

回應 CC517 第 3107 篇文章

that doesnt look like cat bor
原帖由 CC517 於 2008-7-20 06:12 PM 發表

你講咩, 食貓入十九層地獄, 你去硬啦.
我想去廿层...................

評分次數

• Geai

入谷温人
原帖由 Geai 於 2008-7-20 06:13 PM 發表
that doesnt look like cat bor
佢話啫, 佢殺自己隻狗, 都唔咁殺貓啦, 隻VC貓會唔放過佢架.
外星貓E生
原帖由 toyo88 於 2008-7-20 06:13 PM 發表

我想去廿层...................
咁鐘意, 比你去埋地心啦.

評分次數

• Geai

外星貓E生
only can give $2 each time
謝謝大大分享!
原帖由 Geai 於 2008-7-20 06:26 PM 發表
only can give $2 each time
落地獄$2一次咁平, 唔怪得無人肯入少林寺做和尚啦.
外星貓E生
原帖由 Geai 於 2008-7-19 02:39 PM 發表
exercise what ?
早安! 回家锻炼身体。。静态锻炼法。
我返黎啦~~

多谢只猫
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-21 11:04 AM 發表
我返黎啦~~

多谢只猫
無客氣, 打爛咗少少嘢, 入你個師兄數, sorry 呀.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-21 12:27 PM 發表

無客氣, 打爛咗少少嘢, 入你個師兄數, sorry 呀.
少事J...88师兄会搞定..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-21 12:52 PM 發表

少事J...88师兄会搞定..
是啦是啦, 倒瀉屎啫, 小事, 師兄已做妥.
外星貓E生