返回列表 回復 發帖
紐卡素(-0.5)          賠率          1.85
PSV 燕豪分(+0.5)  賠率          2.00

大/細  中位数=2.5

大  賠率          1.90
細   賠率               1.90
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 01:29 PM 發表
買布力般既死好多
好多人......陪啦.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

皇家馬德里(-1)  賠率          2.00
富咸(+1)             賠率              1.85

細   賠率              1.90
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 01:30 PM 發表
http://www.metacafe.com/watch/175467/fitness_club/

賓仔小心.......;P;P;P
又奸我事?? :L:Q
球会友谊赛        華倫西亞 對 查爾頓( 讓球盤口 )

華倫西亞(-1.5)  賠率          1.90
查爾頓(+1.5)    賠率             2.00

細   賠率               1.90
阿簡生你咪灌得咁離譜啦:L
buy what???
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 01:33 PM 發表
阿簡生你咪灌得咁離譜啦:L
認同;P
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-29 01:34 PM 發表

認同;P
開pk 打呀!!
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-29 01:34 PM 發表

認同;P
同你frd返呀!!?? :@
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 01:34 PM 發表
buy what???
明燈話皇馬咁你買唔買;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 01:18 PM 發表

要我上來親自喂你食藥嗎?:victory::victory:;P
你都唔係去既..
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 01:35 PM 發表

開pk 打呀!!
ok:@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 01:35 PM 發表

同你frd返呀!!?? :@
唔覺呀;P
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 01:18 PM 發表

有冇睇醫生??
睇左lo..