返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 " b5 I3 n* w& V0 ?6 P
公仔箱論壇9 _) y6 j9 ]) @: m- t2 T" h0 N
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我公仔箱論壇6 Q, P5 Q* M  R. X% x- p
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
8 T/ J/ z7 f( gchowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
, N% d8 K9 w  k, U5 c0 zp版主榮升,一定要送大禮 5.39.217.76$ A$ M" q: n2 X, [7 M* F
tvb now,tvbnow,bttvb) ], L4 s1 P4 O; H9 f
小便版,係咩版嚟架??haha
) f, ]0 m6 `2 F: L
1 n; f1 e, w3 T, ?, Z謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!0 A3 ~$ A$ Y2 y9 y7 E
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
公仔箱論壇4 w" A7 @8 k; F) n1 c
版主大人,叫kily得喇!!XDTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 t; C1 {3 ]; t4 \5 y6 `+ \
5.39.217.76, [: {- N& K/ a  {' L
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
' L/ ]% k; x( O/ @4 B; _" _- Z尤其約定!!!tvb now,tvbnow,bttvb6 I5 H9 V( v, _+ Z' [& z7 k5 B4 h
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
# `; x$ L7 Z- S. k很好聽
+ j: }- b- C0 N) }4 p* G4 x8 A7 {5.39.217.76Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
2 t! D" w, c+ X1 A2 A# X但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

' E" W( S! r, H0 Z0 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; X1 z6 F! B5 |# ~
好好聽啊!
, j2 Y( }/ h" m  ?, X0 N尤其約定!!!公仔箱論壇  D( j5 {& @6 b2 V, _9 {
love it~~
5 y( E7 `. Y1 L, Vla..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
" R0 m$ F" G4 b# z% _5 q& A# Xtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" a. ?, R2 u4 J4 R5 @$ h
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
, G; `" K+ G. |( e7 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。很好聽
3 ~4 P( Y* R, D+ P5.39.217.76Support !5.39.217.76: T; T$ r( N/ j$ U
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; R" R% r* B1 f5 K+ e
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
6 l: ?# a. s. itvb now,tvbnow,bttvb但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!5.39.217.761 a4 y; \6 {+ z& v0 @) T; v5 ^
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
4 I2 O4 \2 k  N) x/ m. E# R; P" ?哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. 5.39.217.76; O( }! @! ^' g- N
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. 2 A) T+ p- h0 F8 z

, E  m0 W0 S  {; [( x4 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
% ?0 Q, ]) E0 ?6 W  K  |& ?4 K; B乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
# Y$ a! \5 W- L$ Y$ V  J  h公仔箱論壇
1 t' t, z% T1 q& J& I3 _tvb now,tvbnow,bttvbuD3AKIufams
6 L2 J2 Z1 v, o# r; e: q: T. n# {公仔箱論壇pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
5.39.217.76- e2 X$ `; z# e9 x
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
4 m: @8 \8 L4 |2 u! W7 w我諗pull3版主唱會更有感情!!: J# ?! @$ r0 h0 k* e

2 y6 z7 S/ \( a2 E4 N. Ntvb now,tvbnow,bttvb謝謝收聽!!