返回列表 回復 發帖
原帖由 zionzion 於 2008-7-16 02:45 PM 發表
我都不唱k, 被朋友拉去唱k. 那你说是不是陪坐??
算是啦..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-7-16 02:47 PM 發表

唔唸, 執粒連掃地都無得做.
点会啊...
甘大个组织...少林寺wor..

回應 mickeybblim 第 2966 篇文章

是了,那个lost world tampoon, 好玩吗?
边个话少林寺执粒架????????
入谷温人
原帖由 zionzion 於 2008-7-16 02:56 PM 發表
是了,那个lost world tampoon, 好玩吗?
我没玩啊...
原帖由 toyo88 於 2008-7-16 02:59 PM 發表
边个话少林寺执粒架????????
88师兄...
只猫讲架...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-16 03:04 PM 發表

88师兄...
只猫讲架...
仲有粮出,唔使惊.....
入谷温人
hmmm....还想去那边玩玩。看铁甲奖门人,好像很好玩
原帖由 toyo88 於 2008-7-16 03:05 PM 發表

仲有粮出,唔使惊.....
我没惊过bo...

88师兄...
zionzion新来架..要好好照顾他bo...
原帖由 zionzion 於 2008-7-16 03:07 PM 發表
hmmm....还想去那边玩玩。看铁甲奖门人,好像很好玩
你去啊..我不玩游戏的..

回應 mickeybblim 第 2974 篇文章

halo, 88师兄。

你好!

回應 cammy8080 第 2977 篇文章

哈哈,是喔。。点啊你?

回應 zionzion 第 2978 篇文章

NICE TO MEET YOU AR

回應 Geai 第 2979 篇文章

tqtq...很高兴认识你啊,長老