返回列表 回復 發帖
都係唔化算...升得實數6%
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:30 AM 發表

赫到你縮...;P
可能舊屎都縮返入去! ;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 11:28 AM 發表
頂唔順.....蝦條! 過廿粒黎....我聽日比返你!  
轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
Q版龍格堡  2006-7-29 11:32 AM 金錢 200000 元  積分轉出  

:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:32 AM 發表

轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
Q版龍格堡  2006-7-29 11:32 AM 金錢 200000 元  積分轉出  

:D
thx~ :kiss:
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 11:30 AM 發表
都係唔化算...升得實數6%
PK係打怪既 3 陪 EXP
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

http://forum.uwants.com/viewthre ... &extra=page%3D1

唔知你地幫唔幫到我呢?
一面打怪 一面 PK...& RELY.....& ADD EXP 藥水.....^^

咁就8百粒:L
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 11:33 AM 發表
http://forum.uwants.com/viewthre ... &extra=page%3D1

唔知你地幫唔幫到我呢?
問老鼠仔.電腦高手......:call:

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 11:36 AM 發表
咁就8百粒:L
食得多...快高長大.....;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:39 AM 發表

食得多...快高長大.....;P
好慢...我指個網:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 11:39 AM 發表

好慢...我指個網:L
我快喎.....;P

UWANTS Sleepingzzz  比佢開盤...
佢咁得閒.....^^

在線用戶 -  共 432 人在線 | 最高紀錄是 1187 於 2006-7-16.