返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 11:51 PM 發表

佢地都好小出聲嘅,顯得我好似好多野講添~ 
唔係多嘢講, 係答訕.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-15 11:46 PM 發表
他地联络感情啊..
搖到頭都甩, 叫聯絡感情, 咁得意嘅.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-15 11:53 PM 發表

唔地台,韓國,日本,越南,泰國都有時差,我以為大馬都有呀~ 
泰国我知~~ 差一粒钟.............
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 11:59 PM 發表

泰国我知~~ 差一粒钟.............
其它的記憶中差兩粒鐘,馬國位於亞洲,矛時差,一定好近香港啦,咁得閒要過來香港飲茶啦~ 
早抖各位, 得閒來玩.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-16 12:10 AM 發表

其它的記憶中差兩粒鐘,馬國位於亞洲,矛時差,一定好近香港啦,咁得閒要過來香港飲茶啦~ 
好想飞过去饮杯丝袜奶茶,跟住又飞返黎......
入谷温人
原帖由 CC517 於 2008-7-16 12:11 AM 發表
早抖各位, 得閒來玩.
早抖............
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-16 12:12 AM 發表

好想飞过去饮杯丝袜奶茶,跟住又飞返黎......
,香港的絲襪奶茶同咖啡最難飲,可能我不太喜歡飲d太杰口的飲品吧,蒸餾果d咖啡好飲好多~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-16 12:22 AM 發表

361220,香港的絲襪奶茶同咖啡最難飲,可能我不太喜歡飲d太杰口的飲品吧,蒸餾果d咖啡好飲好多~
我又听讲好好饮既............
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-16 12:26 AM 發表

我又听讲好好饮既............
的確好出名,拔呢d野真係好睇個人口味啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-16 12:33 AM 發表

的確好出名,拔呢d野真係好睇個人口味啦~ 
无惊无险又要讲拜拜喇~~~ 笫日温你去饮奶茶.............
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-16 12:36 AM 發表

无惊无险又要讲拜拜喇~~~ 笫日温你去饮奶茶.............
飲咖啡好d,好的咖啡難求啊~ gn~ 

回應 Venus_Cat 第 2932 篇文章

UR CATS ARE CUTE
打扫下...无人
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
新丁来啦。请各位师姐,师兄多多指教!!