返回列表 回復 發帖
Q版禾確特 BB龍 dragon 雌  54 5914 280 火 開  生存
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 10:48 AM 發表

無人開...:Q
岩岩p 死左
dawson123123 龍 dragon 雄  64 9838 330 火 開  死亡
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 10:49 AM 發表
Q版禾確特 BB龍 dragon 雌  54 5914 280 火 開  生存
唔夠佢打....:L
晚上有 PK 賽......^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 10:49 AM 發表

應該夠
篤篤下下ko我
Q版施根 泡泡龍(龍系) dragon 雄  20 469 110 火 關  生存  

最屎青蛙.....

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 10:48 AM 發表
我收左 DEE 數先過比你地......
因為我果面都無晒分......
我今晚先過...要等息....:handshake

死篤篤!! :@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 10:49 AM 發表

ADD ATT;P

不如鋤dee?? 但欠一....:L
你試下啦

2006-7-29 03:27 AM Q版蘇甘保 -295 +17 健康 -178 +29 死亡
2006-7-29 03:26 AM Q版蘇甘保 -295 +27 死亡 -275 +29 死亡
2006-7-29 03:25 AM Q版蘇甘保 -295 +27 死亡 -275 +29 死亡
2006-7-29 03:22 AM Q版蘇甘保 -290 +27 死亡 -270 +29 死亡
2006-7-29 03:12 AM Q版蘇甘保 -290 +27 死亡 -270 +29 死亡
2006-7-29 03:10 AM Q版蘇甘保 -290 +24 死亡 -249 +29 死亡
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 10:51 AM 發表

我今晚先過...要等息....:handshake

死篤篤!! :@
OK:D

Q版雲加 zoffy devil 雄  60 7936 310 金 關  生存  :L

SIUYEAH 真係呀......:(

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 10:53 AM 發表
不如鋤dee?? 但欠一....:L
VIP 唔係人人可以輸得起.......:time:

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 10:53 AM 發表

Q版雲加 zoffy devil 雄  60 7936 310 金 關  生存  :L

佢食左好多春藥;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 10:53 AM 發表

真係估唔到佢會咁得閒...同咁好心機....:L
叫佛印鋤......^^