返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 10:28 AM 發表

等大爺我靜觀其變先! :victory:
佢地其實同我地一樣.....
係貼內車天車地.吹波吹水.......

不過......錯既時間地點;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

今日落狗屎...篤篤佢地有咩新安排?? ;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 10:29 AM 發表

佢地其實同我地一樣.....
係貼內車天車地.吹波吹水.......

不過......錯既時間地點;P
其實好正常唧....只不過係有班友仔晌度專搞事...
室內燒.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 10:32 AM 發表
室內燒.....
好主意!! ;Pvictory:
今日我都9流流....:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 10:32 AM 發表
室內燒.....
集體自殺;P
無d地方有上蓋嫁咩
超人閃左...?

晌度吹吹下都吹左442帖子;P:victory:
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-29 10:34 AM 發表

集體自殺;P
無d地方有上蓋嫁咩
有...拆你屋企就ok~~ :lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 10:33 AM 發表

好主意!! ;Pvictory:
重好.....???

變左 室內燒炭......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 10:35 AM 發表

有...拆你屋企就ok~~ :lol
:Q拆你自己啦,我又無份燒
我呀婆錦田個天台就有蓋;P
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-29 10:34 AM 發表

集體自殺;P
無d地方有上蓋嫁咩
有既......

不過佢 BOOK 左.....:L:P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 10:36 AM 發表

重好.....???

變左 室內燒炭......;P
含包散:handshake
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 10:34 AM 發表
今日我都9流流....:L
約女去雨中漫步.....:P