返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-29 02:48 AM 發表

一齊死;P
到你!! :@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 02:49 AM 發表

到你!! :@
我都無開;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

人地本來每晚多3萬分嫁嗎:'(
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-29 02:50 AM 發表

我都無開;P
不過你都未夠班:lol
PK日 *不睇自誤*

每星期六早上8時至10時及晚上10時至12時 有LEVEL限制(10 LEVEL內)
online開pk mode 對打可免費得獲得hp水5支及加升2點攻擊力到時有回覆指定post有開pk mode者即可獲得

每星期日 全日 無LEVEL限制 (Sample Text如不想參加請勿開PK MODE否則自誤)
online開pk mode 對打可免費得獲得hp水5支及加升2點攻擊力到時有回覆指定post有開pk mode者即可獲得
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 02:51 AM 發表

不過你都未夠班:lol
:@反有錢人:'(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 02:50 AM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread ... 6orderby%3Ddateline
星期日全日踎晌屋企pk!! :victory::lol;P
HP : 176 / 265
等多陣可以p我拎經驗
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 02:53 AM 發表

星期日全日踎晌屋企pk!! :victory::lol;P
我唔會被你pk到既;P
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 02:53 AM 發表
HP : 176 / 265
等多陣可以p我拎經驗
好偉大:'(

我等你...p埋先訓....:$
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 02:55 AM 發表

好偉大:'(

我等你...p埋先訓....:$
雙贏姐
一齊有得拎經驗:handshake:handshake
HP : 116 / 265

龍龜;P
如有需要可借依度錢比大家......

方便升級......;P