返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 01:52 AM 發表

BTTVB 論壇 » 虛擬賭博空間
跟足你有無問題?
未度...

不過信佢都有數.....:victory:
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 01:56 AM 發表

我都怕左你地......

好彩我已一開始就閃為原則.......
我想閃都閃唔甩.....:Q
原帖由 kcty 於 2006-7-29 01:56 AM 發表
我返屋企啦 我聽日打俾你啦...
OK:)
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 01:58 AM 發表

OK:)
BYEBYE 叔叔^^
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 01:58 AM 發表

我想閃都閃唔甩.....:Q
你同艾雲 ..牌比較靚.......:@
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 01:58 AM 發表

未度...

不過信佢都有數.....:victory:
我唸住跟超人算
IVAN 追住我來殺......:@

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 02:00 AM 發表

你同艾雲 ..牌比較靚.......:@
你咪癲啦....我靚篤屎...:L
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 02:00 AM 發表

我唸住跟超人算
買讓球有數......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 02:01 AM 發表

你咪癲啦....我靚篤屎...:L
你同佢 ...2 人大把 DEE......

我出A 你出 A
我出 2 佢出 2

死晒係處.......局收 PLACE.....

Benny呢??:L
叫唔叫 wahshan  過來?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 02:03 AM 發表
佢話訓.好像!!!

但未 OFF.....

睇緊波呱......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 02:03 AM 發表
?:o
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 02:03 AM 發表

你同佢 ...2 人大把 DEE......

我出A 你出 A
我出 2 佢出 2

死晒係處.......局收 PLACE.....
一舖之嘛......:L