返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-6 04:31 PM 發表

你錯啦, 我不是仁兄, 是隻貓.
扮野只猫
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-6 04:32 PM 發表

扮野只猫
No, 做隻好貓貓.:onion05: :onion05:

回復 #2540 CC517 的帖子

甘我找只狗狗陪下你
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-6 04:36 PM 發表
甘我找只狗狗陪下你
不客氣, 同佢無兩句.:onion14:
cat chase mouse

dog chase cat
原帖由 Geai 於 2008-7-6 06:07 PM 發表
cat chase mouse

dog chase cat
祗是普遍人類的想法.:019:
睇見隻貓..同隻老鼠傾心事...
有點怪怪...但內容幾得意...
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
我又去練工先...

回復 #2542 CC517 的帖子

只狗可怜啊..猫不要它
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回復 #2543 Geai 的帖子

master..
luckily not chicken talk with the duck..
原帖由 bill_mc520 於 2008-7-6 06:15 PM 發表
心事
原帖由 bill_mc520 於 2008-7-6 06:15 PM 發表
鼠.鼠在那.:onion05:
原帖由 bill_mc520 於 2008-7-6 06:17 PM 發表
我又去練工先...
為什麼不先諗經書.
原帖由 CC517 於 2008-7-6 09:09 PM 發表

為什麼不先諗經書.
一早諗早熟曬啦...

回復 #2550 CC517 的帖子

猫找老鼠