返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 12:09 AM 發表
寵物名稱:siuyeah
寵物性別:雌
攻擊力:211
防御力:89 寵物狀態:生存
寵物級別:52
寵物屬性:金
寵物PK:拒絕挑戰 HP : 117 / 270

SP : 700 /  ...
連你都喜歡操女女.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 12:10 AM 發表
聽日take番3000支 武器攻擊力強化藥水 先:lol lol
3000支即係12億u.........:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 12:11 AM 發表
相嗌唔好口......

一場朋友..

玩下姐

:(
繼續打怪仲好:lol
原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 12:10 AM 發表
聽日take番3000支 武器攻擊力強化藥水 先:lol lol
3000支 X 800 = 2400000:L:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:09 AM 發表
sorry佛印:L
???
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 12:12 AM 發表

連你都喜歡操女女.....;P
Q版蘇甘保養嘅囡囡黎架lol
原帖由 彿印 於 2006-7-29 12:11 AM 發表

sorry ar 大佬:handshake............

some time i want to say that too :)

thz your help sin :handshake
我sorry至真...我無野! 唔會再講....放心~ :handshake
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:12 AM 發表

做藥過量:lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:12 AM 發表

1.2億姐.....

賺得返..多遠來計.....:o

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 12:11 AM 發表
相嗌唔好口......

一場朋友..

玩下姐

:(
ok:kiss:
原帖由 彿印 於 2006-7-29 12:13 AM 發表

3000支 X 800 = 2400000:L:L
講下姐冇咁多錢
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:13 AM 發表

我sorry至真...我無野! 唔會再講....放心~ :handshake
i dont know how to say my feeling , i still think you are 版主 i am member ..haha ^^
:handshake

anyone want to change$$$???

if no i sleep la:)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 12:13 AM 發表

???
我爆粗令佢難做....:L
原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 12:13 AM 發表

Q版蘇甘保養嘅囡囡黎架lol
老蘇 專玩明星仔嫁喎.....;P