返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-7-28 11:59 PM 發表

武器攻擊力強化藥水 好那貴喎, $800............
個個都take喎
打怪快好多
原帖由 Q版雲加 於 2006-7-28 11:59 PM 發表

武器攻擊力強化藥水 好那貴喎, $800............
咁你買左 5 條 9 未?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 12:00 AM 發表

你去睇下未知囉 , 虛擬波客;P
你唔撚係嘛???
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 12:00 AM 發表

你又想要??:$
我無講野! >#<

:$
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 12:01 AM 發表

咁你買左 5 條 9 未?!
買左:Q
diu! 癡撚線架咩!!

評分次數

• 彿印

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-29 12:01 AM 發表

個個都take喎
打怪快好多
一招殺敵.......

血未都出..人己死.......:victory:

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 12:03 AM 發表

你同賓 ..都唔好玩啦.....
:(

妖! 專做埋哂d損人不利己0既野!
原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 12:03 AM 發表

局買...一定要..有用!!!:lol

寵物名稱:siuyeah
寵物性別:
攻擊力:211
防御力:89 寵物狀態:生存
寵物級別:52
寵物屬性:金
寵物PK:拒絕挑戰 HP : 117 / 270

SP : 700 / 1500

操fit D呀!lol
sorry佛印:L
聽日take番3000支 武器攻擊力強化藥水 先:lol lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:09 AM 發表
sorry佛印:L
sorry ar 大佬:handshake............

some time i want to say that too :)

thz your help sin :handshake
相嗌唔好口......

一場朋友..

玩下姐

:(