返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-7-28 10:56 PM 發表

殺自已;P;P
HA HA HA HA;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 10:58 PM 發表

好多
我唔識:L
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 10:56 PM 發表
ivan, 鴨仔, 叔叔, fai 全部都唔係到.....冇得打=.=''
好友列表
在線
Q版皮利斯  
MagicAndy  
Sleepingzzz  
Q版亨利  
Q版韋拉  
Q版雲加  
Q版禾確特
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 10:56 PM 發表
exp 吹水都有得加....攻擊唔得=.=''
2 LEVEL +1 ATT + DEF

原帖由 火影 於 2006-7-28 10:56 PM 發表

有咩名?:Q
Q版列文

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 10:59 PM 發表
有關係,
當食完藥之後, 會轉去一個新page , 話你食左藥, 係呢個時候refresh 可能有機會食多枝.....
係咁refresh, 好快就食幾十枝
當真?!

你試過?!

年中慳唔少錢......;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-28 11:01 PM 發表

升級會一同提升攻擊力and防禦力
一次只加一樣
火影 做列文 啦...我地欠龍門.......

施文 列文 阿蒙尼亞

是但一個.......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 11:06 PM 發表

一次只加一樣
係咩??

我以為 2 LEVEL 先+1 ATT +1 DEF

:(

呃下先

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 11:03 PM 發表

Q版列文
hi:P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 11:08 PM 發表
火影 做列文 啦...我地欠龍門.......

施文 列文 阿蒙尼亞

是但一個.......
你地好勁

我無咩心機玩:L
原帖由 Q版列文 於 2006-7-28 11:11 PM 發表

你好..

原帖由 Q版列文 於 2006-7-28 11:11 PM 發表

ban得;P

你地好勁

我無咩心機玩:L
個個都係轉錢過來玩姐.......

你成億...好多人都少過你啦.......:L