返回列表 回復 發帖
呵呵~~
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:18 PM 發表
http://www.tvbnow.com/announcement.php?id=8#8
鑒於一連串的投訴及與Uwants的未來大方向問題
所以請各會員勿再在UWANTS 中宣傳

希望各位諒解

亦希望在兩邊叠...
佢不想比果面投訴既人來.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

元 (最高 20 元)
原帖由 Q版雲加 於 2006-7-27 03:20 PM 發表
呵呵~~
x-ray??
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 03:19 PM 發表

uwants咩黎架?? 食得架?? 唔識喎!! ;P:lol
依度快好多......:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 03:19 PM 發表

又唔見你咁同我講!! :@
你貴麻.......:L

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-27 03:20 PM 發表
呵呵~~
我地熱烈扯旗歡迎siuyeah來臨!! :victory::victory:
Q版雲加  
Q版韋拉   Q版雲佩斯  Q版柏金   Q版龍格堡  Q版皮利斯
變身啦><
呵呵~~
雲加是誰?!:$

我都係隔level 先加
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:22 PM 發表
Q版雲加  
Q版韋拉   Q版雲佩斯  Q版柏金   Q版龍格堡  Q版皮利斯
無人守龍.....要靠篤篤了....夠肥!! :lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 03:22 PM 發表

我地熱烈扯旗歡迎siuyeah來臨!! :victory::victory:
good:handshake:handshake
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-27 03:22 PM 發表
變身啦><
post 出黎
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 03:20 PM 發表
元 (最高 20 元)
賣到啦?!