返回列表 回復 發帖
我的网络很慢啊!! 最近会比较少上来吹水啦!
夢遊中 :onion05: :onion05: :onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 gunden 於 2008-1-22 12:52 PM 發表

@@有了羅馬了嗎@@
我立即去加入先:onion05:
好啊....去叫多D人叫入罗马啦...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-22 01:12 PM 發表
我的网络很慢啊!! 最近会比较少上来吹水啦!
偷懒就讲啦....有曼联球赛的时候就死都要上来啦....
原帖由 lux1261 於 2008-1-22 01:13 PM 發表
夢遊中 :onion05: :onion05: :onion05:
夢遊都识来到尼度....注定你要加入曼联区做会员啦....快D啦...
原帖由 crashersus 於 2008-1-22 01:53 PM 發表

偷懒就讲啦....有曼联球赛的时候就死都要上来啦....
= ="我d排個網都好慢...:019:
我即就几快喀...

回復 #2163 crashersus 的帖子

不是啊!是叫多一点人来加入斑马军团啊!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-22 05:58 PM 發表
不是啊!是叫多一点人来加入斑马军团啊!
@@不是加入羅馬俱樂部嗎??:onion05:
原帖由 gunden 於 2008-1-22 06:02 PM 發表

@@不是加入羅馬俱樂部嗎??:onion05:
系罗马啊....5系斑马啊.....:onion18:
~~~清潔時間~~~

抹地.吸塵.抹窗.洗廁所...........
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
牙 .. 買兩場兩場都中左

回復 #2172 HIDE 的帖子

哇。。gam geng 啊。。。如果场场都估中。。。发达咯。。。
欢迎加入爱与诚王国
希望这世界里都充满爱与诚
原帖由 luckyhsien 於 2008-1-22 09:17 PM 發表
哇。。gam geng 啊。。。如果场场都估中。。。发达咯。。。
負碌者
愛華頓  vs 車路士2008-01-24  04:00:00車路士勝 (1:2)200000不能修改
熱刺  vs 阿仙奴(+0.25) 2008-01-23  04:00:00阿仙奴勝 (-)200000熱刺 讓 平手/半球不能修改

再黎2場