返回列表 回復 發帖
8 Z$ ]3 n4 p" @公仔箱論壇$ s8 h/ ~' a0 l! v
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
8 U8 J3 E  I% d: ]2 h5 v7 Q但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。公仔箱論壇5 H) `" z& V" O0 m0 z
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:55 PM
9 y" g& L# w6 ^* x5.39.217.76
! L% i+ X% ^4 ~2 T 周星馳? 佢肯聽人講嘢先算啦..
2 t+ c! p& ^5 f2 u6 `5 ~+ b: Vtvb now,tvbnow,bttvb王祖藍同周星馳合作? 等同冥王星同水星相撞,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, r! Z- \0 ^: K! W' P& S4 \# H
唔係話無可能,不過唔知要等幾多光年先會出現囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" _" Q7 |+ D7 X& d5 ?- h

) P  u& C! p( G. A7 x公仔箱論壇周星馳上得太高,太高....高到果度幾乎得佢一個人,
3 v) ^. J/ I- m% `# M公仔箱論壇容納到亦只係佢自己一個,果個位置企唔到兩個人..
2 U( i2 ?9 b5 x) l" n8 |, tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。王祖藍,今次用料層出不窮,我真係驚佢下劑仲可以搞咩出嚟,, t# C4 R! ?& |+ p2 z
今次仲有的....下個帖再貼,整理吓啲圖片先...
0 n5 O' ]& o/ V- i7 O8 Z3 I  x7 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 R! I1 @' }6 Q3 h; C) k由第二個網,人地個帖cap出嚟...
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
咁都諗得出,.........無言.........
3 g) _$ @% {2 i& w0 \3 a5.39.217.76
3 ?, w% z0 D1 ~0 p5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; z/ _0 _/ P/ U  B8 @$ a0 n2 c8 C# Z( A

* \$ S8 T  ^/ O/ ^
# G! v4 u/ f- F: L2 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, q6 N" a! H2 i- V# `& s+ }
* |2 y! @/ F0 ~% K  R: g! D# e. F

- w& S3 K# U1 G( l' C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
! @0 J8 e2 k$ N2 t4 B  ttvb now,tvbnow,bttvb自己玩拔罐好危險架喎。
- T  u8 }0 Z( S; R$ Ztvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
5.39.217.76, C) d2 h/ ^5 ~& Y5 V( o; \1 L5 D
  i/ J) _$ q$ j, S
自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...   W; _) L, j) B1 Z; Z- e9 V
" \& w. w3 ^- d* E0 h
5.39.217.762 }4 u) L4 S0 s
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
) ~, Q, u9 Y! o* w& d* B1 E: p
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
2 T3 i! ?. I8 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
- @1 Z+ \7 y# V. O! k( TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
5.39.217.765 e& d1 ]5 b3 m; W; x2 @* d" f
2 `" E' v& f$ s. s
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
) r  @* n5 {# y4 ?, Htvb now,tvbnow,bttvb( f2 l% ~* R3 K/ J/ g( d
! |! S; N1 F" s- OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# f' g1 `' |, L7 M7 |
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??公仔箱論壇5 `# I9 ?9 l1 z7 [
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
, Q  r; b$ @9 C6 J; N
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
" ~! ~0 S; [- F4 a" f5.39.217.76佢就寫紙俾你 / u9 A! }* j9 l, \1 H1 ^2 R
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' x3 C+ Y9 x, T0 ~
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
( {7 q  N7 G( m+ `tvb now,tvbnow,bttvb佢就寫紙俾你 6 ?. k- k9 I7 @% P2 h4 S) P
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
9 B! L. G: c2 h' _1 T5 vmnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
$ P* O  T& b0 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇% f- B7 f9 f$ b
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
  A2 F) q; `1 g5 K
  a7 Q% v; J% h7 G0 P; vtvb now,tvbnow,bttvb
咁都諗得出,.........無言.........; W3 _' Z' l  c/ d' [
公仔箱論壇+ H8 W# b5 ~4 c
5 i1 t5 Y2 ^/ l- {, @- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2981452公仔箱論壇( @7 ^- A- h; @3 L# g
2981453TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# g& \$ |9 m, ~. O; E
: f0 [5 H. @+ @  v/ P. W. B公仔箱論壇29814555.39.217.76/ r3 S! `8 a8 g. g( N0 {& d* k
2981456tvb now,tvbnow,bttvb& B7 S/ v* X$ n7 R, e
29814573 T! f5 ]2 ]& i5 Q* O
金田Sam 發表於 2014-11-16 02:08 AM
* D5 l8 w5 f+ S- O- `( g
赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
+ v/ C8 \* i) f; j; M$ r4 B
5 o4 r( w* Q( b  Y公仔箱論壇自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎... 5.39.217.76" |9 J0 @# e. _: E& T$ i

/ Y. V+ Z4 \  t3 |. Q1 b- `0 R5.39.217.765.39.217.762 S, X5 U; o% Y7 E! B, [. M
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀! .../ R: W! k5 z& X& k: M" b
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:51 AM
- b  Z; q# x, Z
拔心口?" i* v3 k" Q. ~# F, i; C
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
5.39.217.76) e7 [; Q% |+ L+ i2 }8 g

; q3 \$ U$ z  \' ptvb now,tvbnow,bttvb
  `# ]" M+ b  k) }tvb now,tvbnow,bttvb
7 Y  A" ^0 R+ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
5.39.217.766 r6 z5 F0 t; s
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) C/ G* v/ c" Y: x! e7 G; q: M" i
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
" @  X* v* a4 |' g4 _, ptvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 [4 d: A7 h/ ^  _7 x7 t/ w/ R
多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
tvb now,tvbnow,bttvb& X; j# y5 `; u

; S% o3 r2 Y3 A9 Y, p: }touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!& U0 r2 t) A, d; X7 y
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% C: j3 C% `# {
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.5.39.217.761 A7 ^9 [& d. B; q5 u0 N3 ?* h
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

• timmaxsing

8 `) I$ f3 P1 X' A% w' v5.39.217.76多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
, l$ B# @. J/ c, K/ X3 d  nleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
公仔箱論壇  O# r/ d* |7 W
千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚
9 e3 Y$ F0 B" {: H
赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。1 x& ?9 H% A3 B0 V+ O+ h6 e
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:10 PM
Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?
tvb now,tvbnow,bttvb- u+ E- h- `. ?$ @
Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,6 P9 p8 ?; d' F
真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?
$ K. g2 {7 s$ `8 l- iLam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 T5 _( v/ V7 q8 o" O
我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?:tu05 ...tvb now,tvbnow,bttvb: ]8 b# h- B7 W3 k( B" `$ U  q
timmaxsing 發表於 2014-11-18 07:05 PM
  F. `2 K- P; a7 S& o$ o3 p
) Y" H- ^3 i! m, v( u
哈哈~ J神,你唔係相信有[為藝術而犧牲]呢六個字吖嘛...
8 f- R+ K0 R5 k0 o公仔箱論壇睇佢地用啲格仔咁大就知,兩個裸模直頭係著緊波褲...
/ t6 N' A0 l7 e6 Z' r) dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢次的喜劇效果好犀利,頭幾集播緊時我都知王祖藍仲有嘢玩,
% {- B5 n/ M  ?0 W; P$ y2 y1 V+ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但玩咗咁多集仲層出不窮,我擔心佢再下套唔知可以寫咩出嚟?
2 ]# |8 D6 N& f9 x8 r% L2 Y0 f. d3 t8 [/ w
裸模....虧佢諗得出...
5.39.217.76- B' |3 x+ J, j
  r& V: M4 _) c0 y9 H3 B0 X9 W0 q

: I' p6 |: K2 `( F$ _& x' A" z另外,唔知邊年Tbb入咗果套咩 ~影片後期加工器材,以後咩幕後特技人員可以炒咗8成...1 {1 X+ o7 ]# b5 t" N- }1 d
要拍咩特技鏡頭好多唔使人地親身上去做,正如釘姐跌落街果場根本就無跌過出去...
, Q+ b8 B2 J( v. }. u( E: u/ {大廈爆炸場面亦係,呢種影片加格仔好少事,甚至將有著衫變無著衫都得...) t2 k8 E2 e' [! F) r* u6 H+ |
網上聽聞有呢種軟件,不過要改就好鬼辛苦....一秒32格逐張改....15秒要改480張起....公仔箱論壇; j9 d( q+ j/ |

0 J% O6 a  a7 [5 O公仔箱論壇其實可以講,掩眼法而己
5.39.217.761 p, Q; i3 }7 P% O. h, e$ L; g
拔心口?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* I/ k, ^, ^$ p) j- d( t- {
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛6 E4 |2 @: v8 N& S# u. B- N
tvb now,tvbnow,bttvb+ V( ]# D) {- u% Z

" Z( R, K5 u* P* P: A公仔箱論壇2 ?$ a5 n: g# g# p4 u" a: H( K
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
+ P2 q/ K2 ?& W* A7 M/ vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
& c  l9 c7 }4 `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; E, W9 t: {1 o5 t' q) n
心口當然唔會某地方喇...
; p+ y. B3 k7 h+ ]; N! T公仔箱論壇
, @! E2 O+ q6 g4 v# Q" m4 i公仔箱論壇bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
+ k" v6 {9 @( @: D/ g( Z我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
8 x! v  S. _7 V. a4 D4 b金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...公仔箱論壇, }" n' C4 |5 I  m3 Y( ~1 x
mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
+ D! u7 x+ Z; Z' E5 M) D公仔箱論壇5.39.217.768 v2 \  V: M  E) U6 r/ `
咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??