返回列表 回復 發帖
原帖由 jclai 於 2008-8-27 04:40 PM 發表

他说会几天
等佢地冷靜下啦, 小白好玩得, 唔忍得咁耐ga.
外星貓E生
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-27 04:33 PM 發表
大家都认为这件事,是我错的话!我无话可说!我会从此再吹水区消失!
可能是我对感情太认真,让大家(包括包包)吓坏了!对不起!
你们不会再见到我了!保重! ...
小白..你听我讲啦... E度不方便今晚倾...

不好潜水啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-8-27 04:44 PM 發表

等佢地冷靜下啦, 小白好玩得, 唔忍得咁耐ga.
字好等了。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-27 04:41 PM 發表

我再怎么玩,都不会玩感情!可是。。。。。。。。。。。。。
不好走啦...nicnic又讲走... 小白&包包

回應 mickeybblim 第 18834 篇文章

nic nic go where ar  
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-27 04:40 PM 發表

大家都系上黎玩皆。。唔嗮咁认真。。 如果你为咗咁既事走去唔值得咯。。希望你考虑下。。
甘你同JJ..点啊
原帖由 Geai 於 2008-8-27 04:51 PM 發表
nic nic go where ar  
我不知道啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-27 04:48 PM 發表

小白..你听我讲啦... E度不方便今晚倾...

不好潜水啊...
他是serious 的今晚你找他慢慢说
大家都唔好走啊 ~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-27 04:41 PM 發表

我再怎么玩,都不会玩感情!可是。。。。。。。。。。。。。
你係咪玩野啊, 禁言无得赌波架, 你想清楚啊!
有乜事...今晚讲............

回應 mickeybblim 第 18841 篇文章

add oil  
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-27 05:02 PM 發表
有乜事...今晚讲............
pm 你的msn给我

回應 Geai 第 18842 篇文章

今晚不洗训...

回應 jclai 第 18843 篇文章

J 师奶..你几时识玩msn架...