返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:59 PM 發表

我地邊有14次4-5次only:L
x2:'(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 03:07 PM 發表

好搞笑! ;P
好鬼 CUTE!!!:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 03:09 PM 發表

最多比錢你買 5 條 9 啦.....

依度好貴......轉得......
咩係5 條 9  呀..........................

monkey dancing:lol
就被ivan追到lu....
原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 03:10 PM 發表

x2:'(
最高LEVEL 126 都唔係用錢升
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 03:07 PM 發表

因為我靚仔! :victory::lol
我都知..
靚仔唔同d 既:$
原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 03:11 PM 發表

咩係5 條 9  呀..........................
刀 +9
身 +9
鞋 +9
防具 +9
頸鏈 +9

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 03:12 PM 發表

最高LEVEL 126 都唔係用錢升
佢開頭買左好多exp 升架..= =
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 03:11 PM 發表
就被ivan追到lu....
佢一上來就PK IVAN PET!!!;P

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 03:14 PM 發表

佢開頭買左好多exp 升架..= =
我鄙視佢......;P:P

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 03:12 PM 發表

我都知..
靚仔唔同d 既:$
而家唔靚仔lu~~ :(
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 03:11 PM 發表

monkey dancing:lol
HA HA HA:lol

我唔想變衣隻野...
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 03:15 PM 發表

而家唔靚仔lu~~ :(
比貓抓親......;P