返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-26 04:26 PM 發表
走先 ~再见 ~夜D ~再黎
遲D見 88
HALO~~~~~EVERYBODY
原帖由 蓝云 於 2008-8-26 04:27 PM 發表

哇。。有点暗示哦。。。
咩暗示?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 10:23 PM 發表

你想怎样啊!
放心,只要分一半徽章来罢了 。。。没有啦,要跟你一起下注,输到 ber tahan,都看不到你下的...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-26 10:28 PM 發表

我也不懂,被她搞到团团转
你写错啦...应是"他"不是"她"

其实是rrlier boss讲你有好地方介绍他去..跟住他讲要跟你去..
点知道你讲无地方介绍..edwin10就讲他都要跟你地

所以是被你搞到晕
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 10:28 PM 發表

就是..无洗做有钱收
婆婆!人不见啦!没人睬我的?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 edwin10 於 2008-8-26 22:24 發表

rrliew bro...ed_teck attack kami o...nak macam mana...
mana saya tau
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 04:27 PM 發表

cukup....boss sudah ada qqbubu..nicnic tak boleh ikut u

注明:(水弟看)够啦...老板你已经有qqbubu...nicnic不可以跟你
oo....原來如此...haha玩斷背山
原帖由 byeiln 於 2008-8-26 10:30 PM 發表
哇。。你来了。。。头像换了啊。。。。
原帖由 byeiln 於 2008-8-26 10:30 PM 發表
包包..你来架..好pretty
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 byeiln 於 2008-8-26 04:30 PM 發表
hi hi... 小白嫂?
老婆大人,你来啦!!!
原帖由 edwin10 於 2008-8-26 10:31 PM 發表

放心,只要分一半徽章来罢了 。。。没有啦,要跟你一起下注,输到 ber tahan,都看不到你下的...
我早就下完啦!你看不见吗?
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 04:28 PM 發表

就是..无洗做有钱收
wa...好"嘆"既生活