返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-26 03:18 PM 發表

好野來架.. 阿水..
好野??? 咁你要啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 09:18 PM 發表

你做乜饮nescafe 啊..下次叫茶就好啦...

你lunch time饮nescafe咋... 没吃野...
下午見悶悶地就在office 飲了一杯.. 有食野架...
我要玩失踪咯!88
讲好先,这张相片是用相机拍的,arrrr....不是不是。。。是已经洗好出来的,然后我再用相机(digital camera,last time do no hv digital camera de)拍的。。。所以有点怪怪

好了,看完就delete...

原帖由 hendytiu 於 2008-8-26 21:14 發表

哪有灌水啊??
没有灌水吗
but i c.....po,,,only
原帖由 h2o 於 2008-8-26 09:19 PM 發表

你知唔知邊個係3va??
佢好花心架....你去問nicnic就知
好像有听过。。。。不是很熟。。。
原帖由 CC517 於 2008-8-26 03:19 PM 發表
小白瘦身成功啦.
咁你呢....7餸1湯
原帖由 CC517 於 2008-8-26 09:13 PM 發表
我返來喇.
你吃餐饭用咗2粒钟
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 h2o 於 2008-8-26 09:20 PM 發表

好野??? 咁你要啦
年紀大.. 用唔著...
原帖由 CC517 於 2008-8-26 09:19 PM 發表
小白瘦身成功啦.
当然啦!免得被你叫肥仔呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 rrliew 於 2008-8-26 09:21 PM 發表

没有灌水吗
but i c.....po,,,only
where u see..can u refer back?
原帖由 ed_teck 於 2008-8-26 09:19 PM 發表

多謝關心...
因为你不是我,我已习惯一天最少和三杯的了
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 edwin10 於 2008-8-26 09:21 PM 發表
讲好先,这张相片是用相机拍的,arrrr....不是不是。。。是已经洗好出来的,然后我再用相机(digital camera,last time do no hv digital camera de)拍的。。。所以有点怪怪

...
是不是你哦!!我们明天都要拍破军全家福了!!
你现在才拿这张出来!!
原帖由 edwin10 於 2008-8-26 09:21 PM 發表

...
帥 o...
不過人地話小時了了, 大未必佳... 呵呵...
post 張 20 年後來證實下..
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 21:14 發表

RR你和QQ
when u see