返回列表 回復 發帖
原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:34 PM 發表

會嚇死哂d人:L
咁我都仲記得你個樣唔係醜樣架喎~~ ;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:35 PM 發表

唔計存款...要袋cash晌身....咪玩啦:L
銀行都無息:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:32 PM 發表

不過得10分....:L
咁又係..好像太少.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 02:29 PM 發表

:'(.....其實係壞蛋一名.....;P
咁咪要拎去掉左佢lor....=v=
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:33 PM 發表

係uwants osm post link 呃錢;P
每個10元,不過唔知佢點計......
而家果面停左買賣了.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 02:36 PM 發表

咁又係..好像太少.......
去打死一隻怪獸都有啦....:L
原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:34 PM 發表

會嚇死哂d人:L
赫死都抵啦.....:kiss:

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 02:32 PM 發表

係...依度好難搵錢.....

靠吹水 + EXP + $
吹水都好難吹咁多$$$$$$$$呢
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:35 PM 發表

加D被我啦:Q
我都未夠現金......:L

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 02:37 PM 發表

而家果面停左買賣了.......
係個post入面整條推廣link;P
琴晚咁樣多左3萬分;P
不過起左身之後多左3000分only:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:35 PM 發表

唔計存款...要袋cash晌身....咪玩啦:L
= 派自己錢比人羅......
:Q

寵物名稱﹕龍堡喪貓
寵物性別﹕雌
攻擊力﹕314
防禦力﹕62
寵物狀態﹕生存
寵物級別﹕51
寵物屬性﹕土
寵物PK﹕拒絕挑戰 HP : 84 / 265   
SP : 1500 / 1500   
EXP : 8%   

榜上有名lu....:victory:

抖抖先....:L
原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:38 PM 發表

吹水都好難吹咁多$$$$$$$$呢
賭波
六合彩:lol
原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:37 PM 發表

咁咪要拎去掉左佢lor....=v=
;P

又係喎.......

你都好幽默:kiss:

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:37 PM 發表

去打死一隻怪獸都有啦....:L
= 搵自己搞.....;P