返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-8-26 12:36 AM 發表

welcome back
得我地咋...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 12:29 AM 發表

不是,是早晨啊!
早晨的不大好聊!晚上的,超棒!排队都排到傻呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 12:33 AM 發表

hendy....好迟啊..你
是啊!我刚才去打怪!!哈哈!!
原帖由 qqbubu 於 2008-8-25 06:31 PM 發表
我睡了88
咁快走呀....good night 88
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-25 06:37 PM 發表

得我地咋...
婆婆姐姐頭先你去吃海鮮...吃得飽嗎?
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 12:34 AM 發表

你几时回anson..你sms我..如果有空我去找你
我就在13/09 - 15/09(一大早六点)会在安顺而已!我回去喝喜酒!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 12:37 AM 發表

早晨的不大好聊!晚上的,超棒!排队都排到傻呢?
排什么队啊..
原帖由 hendytiu 於 2008-8-25 06:37 PM 發表

是啊!我刚才去打怪!!哈哈!!
omg我好耐冇玩...以前打得我好辛苦.......好難先第一轉
原帖由 h2o 於 2008-8-26 12:39 AM 發表

婆婆姐姐頭先你去吃海鮮...吃得飽嗎?
好饱啊..叫咗6样海鲜,1菜,1鸡肉啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 12:40 AM 發表

我就在13/09 - 15/09(一大早六点)会在安顺而已!我回去喝喜酒!
好的..我看下的时间
原帖由 h2o 於 2008-8-26 12:42 AM 發表

omg我好耐冇玩...以前打得我好辛苦.......好難先第一轉
是啊!为什么不打下去呢!!继续打怪嘛!!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 12:40 AM 發表

排什么队啊..
他是现做先卖的!所以呢?就得排队咯!公共假期时更要排正一两个小时呢?

好吃的代价!
水弟啊...我忘记咗谁是阿3啊..

nicnic..1
u..2
???...3
miki..4
今天我的Miki妹怎么没来的!!??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-25 06:46 PM 發表

好饱啊..叫咗6样海鲜,1菜,1鸡肉啊...
好豐富~你地幾多人去吃?