返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-8-23 05:50 PM 發表

ask him sign in this adress loh www1.tvbnow.com or www.tvbnow.com
试了很多次啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 h2o 於 2008-8-23 05:50 PM 發表

婆婆都唔愛護D孫仔......叫自己D孫仔去死
点解讲到miki..好像会吃咗你啊
原帖由 h2o 於 2008-8-23 05:52 PM 發表

叫佢不斷refresh(F5) tvbnow website就有機會入到黎
只猫讲...试咗好多次啊
原帖由 chfong2 於 2008-8-23 05:55 PM 發表
进来睇睇
看我啊...

........看3va
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 05:52 PM 發表

试了很多次啊
叫他用这个http://www3.tvbnow.com/index.php再试
原帖由 chfong2 於 2008-8-23 11:55 AM 發表
进来睇睇
黎搵老婆? 佢唔係度

回應 qqbubu 第 15638 篇文章

叫了啊..还是不能啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 11:56 AM 發表

点解讲到miki..好像会吃咗你啊
miki........佢............  我驚冇命
原帖由 h2o 於 2008-8-23 06:00 PM 發表

黎搵老婆? 佢唔係度
得我同你..仲有QQ咋 3va没到
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 11:56 AM 發表

只猫讲...试咗好多次啊
叫佢delete cookies?
原帖由 h2o 於 2008-8-23 06:02 PM 發表

miki........佢............  我驚冇命
点解啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 06:02 PM 發表
叫了啊..还是不能啊
这样啊!叫他早点睡啦!