返回列表 回復 發帖
刺客...嘅专用装係英雄系列套装
您的寵物職業不符合裝備要求,無法裝備!
:onion03: :onion03:
做騎士先用得
迪士尼樂園歡迎你
可以留在下转做骑士来用
我岩岩先識用刺客咋
骑士 我吾識點打。。
迪士尼樂園歡迎你
骑士 Only add power ...

Dfans 500 ok ga la
hi ................ :onion31:

新手

請問Q版水晶

請問十二宮要幾多轉才能看到?
唔玩寵物沉入海底

回復 #505 gogo1997 的帖子

未有 ar .. Wait for admin
商品圖鑒 商品名稱 類別 說明 數量 價格 出售人 購買
雙倍攻擊卡  其他 野戰過程中,寵物攻擊雙倍,30分鐘內有效 1 480000 St.Eagles   
購買

This guy
原帖由 geese 於 2008-3-28 00:50 發表
商品圖鑒 商品名稱 類別 說明 數量 價格 出售人 購買
雙倍攻擊卡  其他 野戰過程中,寵物攻擊雙倍,30分鐘內有效 1 480000 St.Eagles   
購買

This guy ...
搏懵者。。。 搏到一個都發達。
唔玩寵物沉入海底
原帖由 geese 於 2008-3-27 03:17 PM 發表
骑士 Only add power ...

Dfans 500 ok ga la
我想下轉試下打騎士啦﹐ 我E + 都打到 ~聖騎士劍 ~聖騎士項鏈~聖騎士頭盔
:014: :014: :014:
迪士尼樂園歡迎你
辛苦多日終於靠自己打出1套王者裝備 / 英雄裝備 /聖騎士裝備 :onion18:

雖然聖騎士盔甲是買來的(300萬竉物幣):019:   聖騎士靴 是用 聖騎士劍 換來的!

最最高興的是~今天還打到法神權杖

現在只差法神靴子~就有一套法神裝了!:onion05:   

再努力加油去~~~!

爾後多的裝備會捐回家族去!

涼風浪子 王者疾靴 1 貢獻 2008-03-28 20:57:15
涼風浪子 王者聖甲 1 貢獻 2008-03-28 20:56:00
涼風浪子 英雄頭盔 2 貢獻 2008-03-28 20:55:02
涼風浪子 王者頭盔 1 貢獻 2008-03-28 20:54:47
涼風浪子 英雄之墜 2 貢獻 2008-03-28 20:54:20
涼風浪子 王者之墜 2 貢獻 2008-03-28 20:54:03
涼風浪子 英雄之劍 2 貢獻 2008-03-28 20:53:39
涼風浪子 王者之劍 1 貢獻 2008-03-28 20:53:09

雖然不多~但心意到就好啦!:onion14:

評分次數

原帖由 涼風浪子 於 2008-3-28 20:59 發表
辛苦多日終於靠自己打出1套王者裝備 / 英雄裝備 /聖騎士裝備 :onion18:

雖然聖騎士盔甲是買來的(300萬竉物幣):019:   聖騎士靴 是用 聖騎士劍 換來的!

最最高興的是~今天還打到法神權杖

現在只差法神 ...
多謝你既無私分享!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 bourget 於 2008-3-28 09:13 發表

我想下轉試下打騎士啦﹐ 我E + 都打到 ~聖騎士劍 ~聖騎士項鏈~聖騎士頭盔
:014: :014: :014:
個個都打到好野....恭喜晒!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

英雄套裝  ...  怎樣才能得到  ?