返回列表 回復 發帖
原帖由 lengre 於 2009-1-9 12:29 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 k6 x5 q9 m7 L

/ \2 f- `. g* p& f- i5 Q0 b
3 G- q% F1 S, Q" p( d5.39.217.76老大,如果巨地雙方情願個,甘你咪系月老咯,哈哈哈哈。。。。
- m$ a, S' m( |4 ?% o$ C$ K女仔唔可以同女仔.我唔係同性戀ga.
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 04:47 PM 發表 5.39.217.76- G5 p) d8 O+ T/ @; n" y/ d% D: b
我女嫁喎
) H7 ?1 p' \; t% VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。對對.女女
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 05:30 PM 發表 5.39.217.76: t! L7 x& a! P2 c2 {4 }9 Y

1 e1 Q: J* i% Z  `5.39.217.76 点解我唔是香港人啊,人人都讲香港靓女多
# h/ p' g! V7 `& y& |0 Z9 ftvb now,tvbnow,bttvb 好想去看看哦。。。
, J5 ~* z! U- ]6 P* N) b. G5.39.217.76 YUYUME版主可唔可以放几张你的靓相给大家分享下啊??
, A, g" ^/ f! @  x* t7 k& K1 ?+ y5.39.217.76好期待  ...
  K$ f1 ^: @9 U* @% N5.39.217.76令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 06:52 PM 發表
5 B+ R. y1 L1 K: q公仔箱論壇. \2 }; K9 x) o2 ?
令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
公仔箱論壇: j$ X) f: ^2 ^  ~% ^+ ^
我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,tvb now,tvbnow,bttvb( a  D% }. u8 n
啊~还有台湾都得。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 06:57 PM 發表
9 B* {6 k- w1 t# J1 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! d  }, t$ g! `+ P/ k
我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,
. z8 ?9 P! [0 n- N' N# c公仔箱論壇 啊~还有台湾都得。。
" K- Q% R6 P) b9 L) p5.39.217.76唔係fa
中國好多靚女嫁
born to die
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
; k' T; e# @& e; F" WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。中國好多靚女嫁
- ]. G) i- J) o- u1 }: e0 X- u/ c$ W3 a
中國多多.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 07:10 PM 發表
+ w; c" ?6 a/ P' x) N/ s1 H公仔箱論壇
6 a( s  z* e( T公仔箱論壇唔係fa
5.39.217.76) R: f  i. e* u% G& f
是呀,没骗你架。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
) b) v" @" y5 I# P/ R! H; W  Y公仔箱論壇中國好多靚女嫁
( p) S* c. F  Q0 t8 _3 \: T 中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:51 PM 發表 5.39.217.76) ?- j9 b# }0 ^, C7 D# W' E

! ^3 L. K/ ^7 r6 z- `tvb now,tvbnow,bttvb是呀,没骗你架。。
5.39.217.766 k) G4 U- [$ p# W1 D
okok
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:53 PM 發表 % t" F' Z5 l9 R
公仔箱論壇# g+ G" e4 f, o1 A) j+ W& ]3 B3 C
中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
& w% X5 q( m- h# A1 {' Stvb now,tvbnow,bttvb慢慢搵.
继续~~努力~~~!
+ g& t- F% O) t9 z  @0 }0 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。支持下
呵呵 以我大陆的眼光看···
; @5 r1 Z) {( E0 e$ E  qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。的确是美女 哦··
- }" E/ R1 \7 ?5 U- d9 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呵呵 ···
原帖由 superfifi 於 2009-1-11 02:23 AM 發表
7 k) `' H/ J8 }+ R% j0 d4 n继续~~努力~~~!
' j9 n. F  l5 _/ Ptvb now,tvbnow,bttvb支持下
- k/ @! J3 w: e; D多謝.
原帖由 huangkyle 於 2009-1-11 03:39 PM 發表 * W# ^6 T( j$ r& v1 a3 U% z
呵呵 以我大陆的眼光看···5.39.217.76+ U0 h# W. H3 }: c
的确是美女 哦··" a! K( q9 J9 [9 `+ b
呵呵 ···
5.39.217.762 w3 i+ A( j$ e! `4 m
哦哦..