返回列表 回復 發帖
# z* p0 f2 m" [1 z7 e
4 k, p; A) }; l7 ?
旺我仲成日幫妳講好說話,妳竟然咁冇我心
$ f( i+ V* ~) p' FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lckiong 發表於 2014-5-7 06:19 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ]( P0 N( X: L8 }
唔係貓...貓..咩
. j2 {6 t) a& ^9 X公仔箱論壇公仔箱論壇' D. `1 T  x8 h$ f8 [9 U
哈...哈...
2 V& w; J& N7 M+ g8 Z. B3 l, D公仔箱論壇唔好咁啦
留下了....足跡...((好大-0-
初来报道,大家好啊 5.39.217.76( x; f5 k  ^& x$ q6 s
六根清净 發表於 2014-5-7 06:22 PM
" T* m+ _2 L7 n0 A7 s* `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你好
Pretty girl! tvb now,tvbnow,bttvb' i! P4 |) Z8 S
momochacha2007 發表於 2014-5-8 10:30 AM
1 N/ f9 [. S: z# e5.39.217.76謝謝
一般般啫,勝在係少女
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~
一般般啫,勝在係少女
) k0 O  p2 L9 l$ Rtvb now,tvbnow,bttvbjimmyhiu 發表於 2014-5-9 11:42 PM
公仔箱論壇* z: B! S$ U- V7 L8 a8 e
係啊青春真好* e, @) r4 P. c! I" F" s) ~' N# \

2 s! F5 A8 U# `' N6 X* ?5.39.217.76就老了~_~
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~
8 h) g+ e. e. u5 \; ~( x+ Vsiasowen 發表於 2014-5-11 06:24 PM
3 F9 q0 w, r: w$ A/ u; V
謝謝啊
似貞子喎!
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LU
似貞子喎!tvb now,tvbnow,bttvb2 H3 ~2 r" }4 g* c1 r: }2 y
dcskdc 發表於 2014-5-17 05:59 PM
) D0 q0 {4 R4 D
呵呵
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LU6 r) z, J% X+ A, W: S3 l
firemic 發表於 2014-5-21 08:40 PM
- L# q/ Z; a- N9 \5 s5.39.217.76哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XDtvb now,tvbnow,bttvb. I! V% l6 m: S) Q( Q
手機掉左落馬桶咁唔小心啊
' J$ s& A8 n6 x  K) y. Itvb now,tvbnow,bttvb哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XDTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* B% n1 \7 q9 L& a
手機掉左落馬桶咁唔小心啊& `. R' B- J9 T# b1 D& K: K
BlAckCaTinA 發表於 2014-5-23 01:28 PM
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?
Thank you so much !
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?$ u+ b/ D. F6 r3 \' S5 W( Q
firemic 發表於 2014-5-23 09:48 PM
* s2 c1 z- B+ L- h' b
我會講WELCOME
係咪你本人???