返回列表 回復 發帖
你地真係a..
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
6 ?3 d4 W1 j. T; f9 r+ S1 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。溝女就溝女啦...假正經
! m+ Q! `$ X9 b, t公仔箱論壇你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表
# S( N  e0 _/ n9 N& d
0 J& T% k0 E5 t7 G+ |" y人家溝女....你不抵得啊....) G+ ]9 P# g" y# z+ ]! r  o. y: V
你有我嘛....
4 G8 Z- Z: W- C他暗恋我~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 09:02 PM 發表 9 ^, }) I6 h' }  h" a$ a8 X* Z7 u) G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ I1 b" }. [9 O9 K
他暗恋我~
暗條命...叫鴨搵你
born to die
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 09:02 PM 發表
- h* c/ H$ t; T1 @: @8 stvb now,tvbnow,bttvb
( ^% u% V1 ~# F4 N7 f公仔箱論壇他暗恋我~
( Q5 \( `4 A: t% J tvb now,tvbnow,bttvb$ o' `  `9 u: J/ L% r9 [: i
她已经和我订婚了...
1 z! j2 u. Q/ {( A* N1 P4 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。礼都收了...
7 v5 Q2 f" b: a. k% B  u聘礼也收了....
8 A0 l9 l) ^; x1 L, X* e( ~tvb now,tvbnow,bttvb你自作多情吧....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb& a! v* P' i5 P) s9 f- S- i

" |9 d5 I' r* M5 p$ g5.39.217.76
! J$ H0 r# i% W8 O, O2 b她已经和我订婚了...
, X8 t7 i4 ~+ _( v& Z! M4 r) v5.39.217.76礼都收了... tvb now,tvbnow,bttvb2 v, b- A# [4 A/ ?$ p
聘礼也收了.... & Y; [- }9 q4 ?& a, A) a5 W5 q% I
你自作多情吧....
我冇講過
born to die
你好牙...我都係hk人黎架...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 o  _" Y$ X- r/ K/ S! S
你唔洗理toyo88架..佢...傻架
  `* b$ x7 b$ e' a" P. TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...tvb now,tvbnow,bttvb5 S2 ^& d8 h* K" L2 B% `; `
但都支持你po既靚靚自貼...
: m- v; i6 f9 A) Z' _tvb now,tvbnow,bttvb新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...tvb now,tvbnow,bttvb6 g! A8 G& i* a- P+ s& T, L
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
wow............tvb now,tvbnow,bttvb5 A7 ^1 D) ~9 M
又有新照片~~
3 e, @) i3 W' a" z+ w- U3 a靓......靓.....靓.....靓.....靓.....啊.................

回應 toyo88 第 18 篇文章

原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 10:14 PM 發表
$ y& P, @& a. k3 Q2 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。暗條命...叫鴨搵你
0 y. ?0 ~  w5 T8 k

7 q0 T0 S! E5 C2 p  ]! v  f公仔箱論壇88..唔洗青yuyume唔愛你wo..tvb now,tvbnow,bttvb7 J+ E1 Z' x6 p# f3 T
佢需要你(叫鴨)...就會搵你...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ^" v: y8 Z4 d: V! w) v+ q
都好丫..岩曬你...
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
...幾清秀...多謝妳的自拍分享!!
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 11:04 PM 發表
+ d  A1 t! s! I) I  ]* j我冇講過
/ Q6 k5 y2 M; }5 o7 Y, W6 d打完斋不要和尚啊....
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:14 PM 發表
9 y7 _  ?, E% O; ]* w' itvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- P: _3 Q$ c, u: R5 [) W
- B) g* A3 ~6 E% f9 W+ F
88..唔洗青yuyume唔愛你wo..
* ?  o( @5 R3 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢需要你(叫鴨)...就會搵你...
0 p0 n- o* e" s6 d7 W5.39.217.76都好丫..岩曬你...
你又知岩曬我
born to die
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-5 12:12 AM 發表
; i/ a/ l: t1 r7 vtvb now,tvbnow,bttvb
3 @/ g, c& I* s. n8 Y% I打完斋不要和尚啊....
我幾時有
born to die
哦。。依度原來知道咁多野。。。。
原帖由 kokjong 於 2009-1-5 02:00 PM 發表   U! L+ |- h, F3 \# J
哦。。依度原來知道咁多野。。。。
你又黎灌水呀
born to die