返回列表 回復 發帖
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:08 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb( q6 H" z1 U# p3 D$ Q* n
你好牙...我都係hk人黎架...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* N+ ^$ R/ O/ J# n9 a
你唔洗理toyo88架..佢...傻架
5 E6 }  c/ m- m5.39.217.76你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...公仔箱論壇5 o8 m, I: j5 a/ i/ S* q
但都支持你po既靚靚自貼...
2 p) ~/ d( g/ }/ U3 g5.39.217.76新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* {4 y# [" k( t1 ^% M
...
5.39.217.761 O# T$ z% {) z! a, b- n2 ?
thx u
你想kiss
原帖由 KwokLau 於 2009-1-5 06:24 PM 發表 5.39.217.76; C, @1 C# I  D" z9 N+ y
你想kiss
tvb now,tvbnow,bttvb5 u& ?# Q, _: Q
冇講過..
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表
. H7 D! G2 Y3 q5 b# w2 |( _公仔箱論壇) z3 h- D( e+ `1 l' b$ I) k( l
tvb now,tvbnow,bttvb7 h0 w9 p  i0 I' V! Z, e
她已经和我订婚了... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! P; l% A0 N7 w$ I
礼都收了...
2 N* J$ W8 P! |) ]1 d- U% I3 ?+ t: [聘礼也收了.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- U1 t. X( p* U: U
你自作多情吧....
5.39.217.769 [( C9 L3 N2 G! n6 q' S
哈..你ga?haha
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 03:32 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb. h5 |; R2 I2 h, C) O$ w8 e
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
& F) G! q  n5 b4 r对唔住
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:29 PM 發表 . f& k+ C+ q5 A2 s+ N. a/ a

; R& j5 \+ T9 _. Q: G8 J5.39.217.76对唔住
% k5 k/ S3 U8 }' r. H哈哈,,,唔駛~~~少少知道你講咩..仲知拖我落水...
9 z5 E9 s# s" k( ^. [& WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。傻傻的你們..呵
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 08:42 PM 發表
) V# [: K' z) E6 O( i3 h8 t7 H) |" @4 X% s) @' i4 O$ s- |/ ]
哈哈,,,唔駛~~~少少知道你講咩..仲知拖我落水...
( d. r1 r; Z) P公仔箱論壇傻傻的你們..呵
有代溝
born to die
沟女变代沟.................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:45 PM 發表
; a4 W  c6 h3 d7 q& \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有代溝
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* v3 P. n1 f3 c5 ?% r' v6 _2 f
少少呱~~我未見你ADD我啵...FACEBOOKTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. _% q& f% B9 g6 ^
你ADD我用E-MAIL個個搵 .會搵到~~POOHPOOH_NAT@YAHOO.COM.HK
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 08:51 PM 發表 5.39.217.763 d* q9 y7 p, n' j! g$ B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; r+ T# i# z- Z) O1 p
少少呱~~我未見你ADD我啵...FACEBOOK
- B1 c; s% J, g# j你ADD我用E-MAIL個個搵 .會搵到~~POOHPOOH_NAT@YAHOO.COM.HK
add左啦。。。好似等緊你
born to die
路人甲.........行过.........................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:52 PM 發表 公仔箱論壇3 _& ~' G& _2 i; Z2 b
add左啦。。。好似等緊你
9 N& `9 v6 t; @- x/ H  o# ]+ g
我ADD左你啦
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:54 PM 發表
2 {( S0 w7 w$ h& `; w) K5.39.217.76路人甲.........行过.........................
溝女唔成功呀....唔好傷心啦
born to die
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:54 PM 發表 ; o, b7 P6 v+ _( F
路人甲.........行过.........................
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ j- E  e1 s  c. `$ z3 b
哈哈.唔好溝女啦.