返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
- C" r/ e5 M$ }( Atvb now,tvbnow,bttvb
! x, A4 u+ L* W$ T$ J; b5.39.217.76: q* \( y  }0 _9 {1 c
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
. d! h% ]! W2 X; ]  `- r因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
7 U/ t% y7 t0 m. hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。o...公仔箱論壇2 E  m4 n9 G! }; J* S5 x, |
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
8 X6 p( _  C/ X: G0 x. G$ u  K全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... 5.39.217.76" X; |" ^; D) h* k* m
我的女神....
; k7 k$ G6 @9 v5.39.217.76兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
2 r, A! d% ?' ?; J' d:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
# D5 X0 j0 N6 T% ?6 w9 d
公仔箱論壇, O" q3 Q' \; C' L$ t4 D
其實我有戴過CON公仔箱論壇" z3 a# @% f9 t3 G* j
不過我覺得唔多舒服..; l/ U$ X( j" Q) v2 |6 O4 T
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 公仔箱論壇' }6 M- y2 q! f$ ]
你都系e+靓d
tvb now,tvbnow,bttvb5 G2 [2 I3 m* X' V
多謝  =]
. \+ o# O1 B; k; W8 N( Ztvb now,tvbnow,bttvb不過好似真係冇咩分別呀可 =_=5.39.217.76+ Z$ c/ w. i) e1 [. ?% I
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
+ g% Q' x' ~  e6 ]9 E1 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" ?; W& t2 c. |; G) o2 y
o...
  ^2 o) D/ z4 Y4 ?$ R; Q9 B我唔多捨得
/ R4 T5 ^6 A9 K6 S) P
" s$ ?7 V4 a0 x5.39.217.76 我都唔舍得剪吖.... 9 V7 c" `; S. [0 F3 [' c
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 公仔箱論壇; f3 V/ m, @$ s2 ~3 _: u2 I
5.39.217.76; k# D- t1 S9 ?% T9 o
tvb now,tvbnow,bttvb" r4 _' \$ K- C' j: B# g$ A3 R! N
我都唔舍得剪吖....
1 @* n" `, R$ _' B: r! m2 k; _# STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都唔知道要唔要去剪好....
公仔箱論壇2 d0 r3 |: S  |7 A& l1 `( ^/ n
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚1 @$ |. A4 G* `5 i. m8 S7 A
短左仲好睇喎
4 g9 l- F& `' _tvb now,tvbnow,bttvb哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美5.39.217.76- i# l+ [' g1 {% t1 M  B1 A5 j
短发也有短发的美
- r' Y( T) N! e+ Htvb now,tvbnow,bttvb最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表
9 _5 u* N, i. E0 Z# L=3=都一樣咁靚5.39.217.767 S) t8 n' D( Y+ t0 G' v, e3 V
短左仲好睇喎; \0 i" Q8 @4 d5 Z4 U5 X1 l" T8 D
哈哈支持靚女啦
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 o& a  @; a* w/ c$ M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) a7 D' X$ a$ i/ f
多謝 =]  c) b: c" P( [# w0 p  K) w
我一陣要去迎奧運...-.-
& ~& M& b- f# C6 [好驚影到我個殘樣..好似咁--> 5.39.217.76' u2 [' H1 H2 \2 k
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
' |6 _3 F- r; Q$ ?tvb now,tvbnow,bttvb妳是澳門人?
, Q1 ~( a/ }4 f9 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎