返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
0 D/ E# d' {1 }% ]5.39.217.76但係因為好大把頭髮...tvb now,tvbnow,bttvb- R% S, o4 h! D) F( W9 j+ F
而且夏天好熱..* R7 W" i5 `8 I1 Q/ b
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
2 j3 q  u, {+ C2 Z- k9 K: i& x' S  y5.39.217.76剪o左15寸......
8 _4 h  N1 M# R5.39.217.76雖然唔係幾捨得
% e* J& Y% j- u但係有d人話都幾得意
2 {  Z$ W. O3 \: h( ztvb now,tvbnow,bttvb所以都唔會後悔 =]公仔箱論壇; ~( P+ A8 s4 L0 B7 V1 ~
比d意見..5.39.217.76! X6 K0 @* Q/ j
同埋呢..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. i5 j% _# y  J; w. n( Y
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
4 L; j, R) u, G; y6 H公仔箱論壇
. I, q' m: T+ d4 J7 u  Q公仔箱論壇[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
6 G! z' S. ]% I4 _  p我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 公仔箱論壇4 v% j; h) V' U! M3 Q
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
" `+ Q2 R/ s# G4 a- R本來我想剪到咁0 b/ M4 h. b- K3 S' S( \! r3 @
但係驚o個個野剪得唔好...tvb now,tvbnow,bttvb: |) S6 N+ B# }8 F
會好似個.....TB -.-
+ d0 s; M8 k1 k* s. l9 I8 u5 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
3 T4 n/ Y8 O, }1 t7 U2 w* I我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 5.39.217.76' c; ~: f# ^- E  ?
  2 年冇剪..
- b2 R  V+ g  i/ L! g我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
1 z6 m' A( l  |3 m' `- ~! `5 Jtvb now,tvbnow,bttvb多謝 =]公仔箱論壇; r2 I7 x/ l+ |
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: 5.39.217.76" P9 n5 B( g+ c, h7 F; F; B3 Z7 N
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 8 T8 ]! m% {8 O# [
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' m8 m, z$ r, q! E, b
嗨..阿爺,你都系度啊
; u" l$ ~. z- z" }% J: Q7 f
多謝
# ]; a1 N0 x0 ?* j我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
; |6 f& x9 q5 [3 X公仔箱論壇ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
公仔箱論壇* U7 J! f3 N/ n3 c
唔...5.39.217.76% `' n+ D' V* f+ N% \, n
多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
9 |$ l! X8 R; P( |, f2 O5 K8 w$ D2 ^公仔箱論壇應該都幾好睇唔錯喔.& j! y5 V$ b5 K0 _
下一次試試看.