返回列表 回復 發帖
3 H0 V) X, B$ k1 C
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
' U* X  u! B6 D" s  C+ W5 Z6 Gtvb now,tvbnow,bttvb真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
7 a4 C; r+ Y: e' W公仔箱論壇啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.; I6 W7 g$ q% ]2 n+ R' O
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: V) \3 u* }4 g& n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 {& D% \. ?* I7 V
我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
tvb now,tvbnow,bttvb# B+ u# h- y8 q; M1 t" M3 E
' K$ \) P5 @/ ^& C0 h" o# _
我最多一路睇一路玩game0 V4 K" W5 w  Q. ]7 j  T
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
$ M' b* i7 v+ x. ]- b) N0 U我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ u3 i; g, W% `

* Y/ s! a; {  K% r' \# n2 P我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態.
- P9 m! e7 L; ]" W. o5 v/ y1 {4 ^公仔箱論壇5.39.217.76) g( Q9 c4 @" C  ~1 p9 W. J
睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
9 s& @/ R3 X  t+ d; o7 l( Qtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
$ z9 l) {1 Q- Y8 m' i) b
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
! S% J0 l9 Z  u' H
1 b4 G% q1 v7 s1 L% J7 J5.39.217.76
6 q) ^9 Q. r5 r# }5.39.217.76以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。
. ~& g) i- V  u  m5 C; {2 s! S公仔箱論壇同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
9 Z  O3 x+ y6 G+ \5.39.217.76細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。5.39.217.76. z0 e: E  Y6 [4 |
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
9 z3 N1 z! ]6 Ntvb now,tvbnow,bttvb啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.4 ]# t+ h2 e* _! w
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
- z1 ]: S' J# q/ r

6 F- d( f8 b4 N! b1 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# X, y, F% T& j& x: p7 I  l( {公仔箱論壇之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
8 n6 p6 N  M& l6 J" u% s% U+ p' R% U公仔箱論壇你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......1 y4 a! p) h+ B3 o+ c1 w$ K4 h7 K$ }
1 z+ H& V* @% O5.39.217.76- k, L# ]7 v5 W  v- _
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
$ U- G" J* Z% [9 r5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ k0 `  E: T2 {0 l7 W: A
* {2 |. [8 P4 ]8 e
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
tvb now,tvbnow,bttvb# C2 e  r9 P; V: d- T  `

$ G3 l. E- x/ `" W$ o5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb& ?9 F9 J1 \' Q- V6 q, ]
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
. y# P" K$ e. N: l" jtvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
+ I5 K6 U. l/ {3 v8 D
' Z; c8 k# r' g) l2 @咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
& p5 O! X% {4 u5 X+ {6 `7 ]
$ y+ K1 y; m/ X; @' f公仔箱論壇居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?7 s( r7 l5 U' I+ _5 W
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
4 N9 G' s  q* ctvb now,tvbnow,bttvb2 Q- I' |: N6 }1 f( ?
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
  l  w, z! b1 c8 ^6 l) }5.39.217.76
) Z2 r$ `2 d! ]3 y# k5 @無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!8 N/ H) K' N) ^( o" x+ Y
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
9 C. f1 s' d( b: `leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
+ K* I0 P% |8 @% f6 R0 ptvb now,tvbnow,bttvb
' r  {% o7 _: e! B: s5.39.217.76粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
  u* N; ]$ c3 Q  p) a# E8 c8 [6 e! n7 m' S6 `* D3 H
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 5.39.217.76' M! k+ M- T. J9 \- X# }' ^' z
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
0 z% T, d- v# d1 s: Q公仔箱論壇係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
公仔箱論壇5 U0 a6 G4 g7 `) f  R, @1 {+ P; q

; ]+ v( f* b! x( U! A公仔箱論壇“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” # m  F. \, A" m
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 T. \+ \9 P4 s, {) }) |

+ d* n) x4 R7 ^2 L, y" x! n/ E$ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??