返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
  ^. Q6 H9 @; [( W0 U, {gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
5.39.217.76$ ]7 Y' F$ b0 _2 m, y" p$ T
tvb now,tvbnow,bttvb0 ~. r6 g, a' ?7 o# g% \
成半年無見,好開心見番你。" \0 z) i% O8 v
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
tvb now,tvbnow,bttvb  A9 p4 }+ \; ~6 c2 z' n( x8 v
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...5.39.217.76# K5 s5 @7 K$ L" N' L: d" f0 v
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

公仔箱論壇0 K* ~# E+ o( {+ T: m- ~6 t3 Y

( n! W2 ]- d: D+ a公仔箱論壇成半年無見,好開心見番你。tvb now,tvbnow,bttvb/ y- ~. e6 ~/ S  ^7 ~$ ]
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。公仔箱論壇0 D. l2 n. |; ~- J3 X3 g
8 p- w3 n4 J! n& J8 k7 U3 s" X5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
/ L7 L5 Z+ ~  S# G) Itvb now,tvbnow,bttvb. Z' L% O& K8 y5 j5 ]" a2 c
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
4 R6 c! g5 z  o8 U% Stvb now,tvbnow,bttvb另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
# z- s/ y4 S+ J" w: xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
0 `* j! C5 p5 ~+ v1 I9 ~3 f5.39.217.76. F4 ]# Q) y# Z( _
女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  s: S4 H7 z, [  L2 |" h

- q( t% i9 g* t8 L& T' C5.39.217.76
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
6 D4 g7 w2 |- y5 r1 \另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
( |7 P" G6 Y' B- {; g% L8 S公仔箱論壇molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
5.39.217.765 k* }# D% j2 y/ ?! a8 s

1 y, s/ f; v2 y3 g4 N) i& X) x, Htvb now,tvbnow,bttvb其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 D  d, A/ l2 n' k3 o3 o1 x

* q/ I8 ^9 ~% |' ]: J1 R5.39.217.76$ L+ o$ P5 G/ a& g
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
# x* G: L. o" k+ y6 O+ w) _0 i! OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
0 U+ z" s! D5 N2 d- q講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
5.39.217.768 L: ~% a6 K4 n  E& w1 A$ {' a0 C- K
2 S  [, P; E7 U) P* J4 t; cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!5.39.217.762 t; G  e8 F: ~0 o, q# O

8 ?6 b0 N) a5 I: I0 U5 s6 Etvb now,tvbnow,bttvb2682948公仔箱論壇$ Z' J3 I, u9 L
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!" N% K9 w' U/ _* n  u$ |5 r& H4 r
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 .../ y) A; ?3 U* a3 ]) h! g( G
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
2 X7 b0 ?" ]/ x# \3 f

, U% l+ f! D; F% X. WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
% S, z+ Y  i5 ^9 k, O" i6 ^8 r$ B
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 R) ^+ d/ d9 G8 c4 p& e
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
; F+ y+ x9 p1 W6 o; f
5 R2 C* X" {8 {. G% b6 v: E0 c細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
% @$ d% l: \) U/ F- V+ ?公仔箱論壇講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
% g6 _) o& ^9 q8 q8 j2 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
5.39.217.760 P4 i% P4 r- n

" s  h+ N7 R! m% w9 a  [* S7 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........