返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 ! }. s" T$ d$ H6 M

1 t. ^* `! C9 p* ^% G, U' d
) q2 E9 J) J1 Etvb now,tvbnow,bttvb:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...$ P& B2 }! |" Y4 _1 _+ q( q& {9 K
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
8 f, q9 A  Z; ^' ~
o...
: d5 U" I1 @: Y+ ctvb now,tvbnow,bttvb我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 公仔箱論壇: m8 t  d3 C3 ?; K
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... 公仔箱論壇( [: L5 p& y1 `  Y
我的女神....
9 u2 m+ I5 w5 H9 O2 c; c) Vtvb now,tvbnow,bttvb兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
  @1 ~! w3 V0 |4 y) _+ X5.39.217.76:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
tvb now,tvbnow,bttvb. a6 g' u) c2 S+ f! R
公仔箱論壇- S8 x0 c, g: d+ X# E5 G
其實我有戴過CONtvb now,tvbnow,bttvb3 A9 E& U2 h  L8 L% u# B
不過我覺得唔多舒服..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: C. Q' _( J/ b# {" L2 {# X+ `( I
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 公仔箱論壇5 Y$ `# C) q( }+ _+ _
你都系e+靓d
( h: T5 n9 c5 D- M# n
多謝  =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* [/ T6 `. G" c9 q  n- k1 l( ?9 `
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=% Y! o, n; g% k& k$ j1 [+ s7 N, ^) H# W
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 5.39.217.76! a! P0 I, z8 j/ L/ |; d/ O/ X
公仔箱論壇& n/ i) |& S* o4 B
o...
/ T6 [" p9 F2 }& L( V( }: D; d+ Q我唔多捨得
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% j' j" k5 r* r* ^

5 s  x* F- T( ^) H/ C+ y8 c# F! G 我都唔舍得剪吖.... 5.39.217.766 B, Q0 W: I; M6 O/ m) @% k3 E
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
! z5 J1 @: s1 A: c" B2 |
+ H" |' e) ~" |: H. M+ Atvb now,tvbnow,bttvb
! b( x- C; E# ^8 |5 [5.39.217.76 我都唔舍得剪吖....
! V; n0 U- K+ r( s3 J! s: m2 s都唔知道要唔要去剪好....
; O% |( G9 t2 S* L1 H:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚tvb now,tvbnow,bttvb' `  }( ~5 G# K' g1 v3 P
短左仲好睇喎
  k' V, b' y" G1 K5 ~( r5.39.217.76哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美
0 N, L- o3 n) n( l  y2 _6 E7 A公仔箱論壇短发也有短发的美TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 I# [9 G( c' B0 S  [; E# @; L
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表
% c: I/ y2 J3 z) F# q5 Ctvb now,tvbnow,bttvb=3=都一樣咁靚6 j) ]( A) T: ^* w* J! |) _
短左仲好睇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; v8 n2 I" |- i" C% ]# _
哈哈支持靚女啦
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- {) v" f" y2 c% B9 h: x4 s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! g! N9 d! m# E1 [! n3 X: a% N
多謝 =]
( ?# `+ Z1 j7 z. q2 w7 r我一陣要去迎奧運...-.-公仔箱論壇4 O2 f4 f1 ]0 _% _0 }, \% R
好驚影到我個殘樣..好似咁--> TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! P: `6 m8 W- }, O  d: z0 W4 I
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
$ S2 B& Q; h! f; i. |妳是澳門人?
5.39.217.763 z! _! Z  ^3 Q6 f& g
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎