返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 B. X! W7 H4 n1 u6 f
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
6 Q- p0 F5 u" }. c) a0 ]$ i) Ntvb now,tvbnow,bttvb真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
7 D0 u) U1 z9 v: G7 V" d) }啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.5.39.217.763 a+ z# X1 N( O1 i
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& e9 k4 T" r! K7 z# L8 @, |& i# E" A

7 ^8 S9 d+ O0 P5 x1 @tvb now,tvbnow,bttvb我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
公仔箱論壇+ k8 q0 b1 z+ T$ J8 e; a& [0 a  F; Q

+ v! ^6 n' I( f# h$ m2 }- h8 @3 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我最多一路睇一路玩game
+ d4 D& I' W7 E$ H* b4 L5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 v# W, \4 b* I2 S. H! P2 g, J
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
! s! A3 w2 ?0 v6 [. u. `
; B0 S$ f% k7 c) v9 M$ Ptvb now,tvbnow,bttvb我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. 5.39.217.76, I3 t. x$ V; X" \  ^, Z/ b( ?

: q) J# }$ K- Z睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
" Y& F9 }0 h$ c, xtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
. y+ U% c% S8 s8 M
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
, I+ v  J% m& w6 e$ N公仔箱論壇/ E' w3 }3 d% Q% L5 u& P8 @& q

. d5 @, I0 s( I3 m以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 S1 M  Y3 I$ [$ h3 T
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
tvb now,tvbnow,bttvb/ @. p; q, x5 n5 f7 e1 f' X9 g1 I
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
: E7 K$ _$ ~) B6 o# L; ftvb now,tvbnow,bttvb真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........5.39.217.76; [( t: B  ~1 r
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.tvb now,tvbnow,bttvb/ P) j7 N- u# x+ T9 ]2 P3 ?$ ]
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
# Y: I) o/ g6 b) I5.39.217.76
$ _) g+ C' b" @6 t+ Ntvb now,tvbnow,bttvb
* B- p% n, C9 T! [5.39.217.76之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
" C+ R6 K. p  o
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
) D6 q6 T7 q7 k6 Dtvb now,tvbnow,bttvb2701565
. R( _0 K5 y9 E# t: K: o5 V! P
# ]. G$ }! `* D! @# v! y3 c! Q以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
5 T+ `) W! Z1 m# jtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
+ J- G+ u6 @  \) {' ?

; L9 k( A- j3 v) g* r" Q) {( NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
$ X& \4 ~) u3 Y5 b

+ e2 n. V# P) r* L' W$ m1 o1 b
1 a( l5 ~. A. M; C" X之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!公仔箱論壇0 c0 i; S% Y; O" Y8 D7 @# s. |2 t
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, i: o! K, b$ Y! k  ~) y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) D% D. m, f" Q4 k, g) w
咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
8 g  J. m4 U3 N  Q+ E
& y9 j# t$ u+ @- h! }4 Z居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
/ P4 i/ `( [) y/ z6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
8 L* c5 x$ @4 A( y# X5.39.217.76
* s* a: ~8 F: u% N9 b; M8 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
: W* c9 f6 ~  Q2 A8 s% bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: N" Z: h( c; |/ H1 n% @# u: _
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
2 [% U5 j2 a3 \" Y" `) f公仔箱論壇大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
; R$ A/ g. N- x) Q/ E- c5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
4 R. g4 p& c, C3 S

& U3 ~/ n7 `8 j* H% @5.39.217.76粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
% J! X9 O2 r5 R/ J! `
! ~2 {8 P* a5 ~
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 5.39.217.765 c+ h( r/ [% h. q. b
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
; |* n; `# T/ Rtvb now,tvbnow,bttvb係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
tvb now,tvbnow,bttvb2 b% H, i6 X: X0 Q' l! e
5.39.217.76" v/ K' k3 Q9 ^; z/ V, E
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
$ m3 }2 v9 g( U9 n公仔箱論壇randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
2 L# i% o  p0 d3 m  s

' H5 R- T4 g; J: D2 X/ _' _; h你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??