返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- C+ u9 x' r6 i* U3 }. I
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 u0 M" i( s. x! X
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........5.39.217.76( b: U# y5 i' P. E9 k
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.tvb now,tvbnow,bttvb+ m3 @- [1 m' D
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
/ U. `, r+ X# M1 y- t' y0 f公仔箱論壇+ X: u& }3 j' ^" Y1 Z
我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
tvb now,tvbnow,bttvb7 n5 \# g& y6 I, U  V

9 n; k( n/ b2 v" O! {, j5.39.217.76我最多一路睇一路玩game7 j0 K) s- C  h1 w; P
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
1 d8 [, B( }  H2 q2 M3 F
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 b& G1 o# X0 P' _3 _% O

$ ^+ \" Z) A6 ftvb now,tvbnow,bttvb我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. 5.39.217.767 F" T% P. u! y, m& p- A2 F

6 ?! d' H; \  W7 U" F睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
% W7 t2 u5 U; [% vtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
$ y5 d1 P5 Z: S! C$ l( F' UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......5.39.217.76/ f' o" F* `  f5 F3 }$ [1 v  y) _) U

( X6 A: j7 W  ~: U& \. atvb now,tvbnow,bttvb
/ ~" C" z! ?4 T* ?- mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。% q3 h0 [( _0 N4 d) h: ]7 e
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
* _# n* z$ |: j2 d
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。5.39.217.76. c5 e+ B. M0 k! g9 v
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
* L0 m2 }0 U' @) O& ~& i3 j) {公仔箱論壇啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
5 W+ B5 R, [( D% [' `& ytvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' I* g& U) A2 o2 U1 d$ r

" ]8 i# T9 G8 ^& f' E公仔箱論壇
! X, z% f6 B3 P4 h; _之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
8 G2 R1 b6 F8 b( f2 ~) FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 `% z3 }. a" {, \
27015655.39.217.76. Q8 J' C1 ?8 n. N3 t0 l
5.39.217.76: o& T  z- Z% Y; z6 `7 I
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
0 p5 i) B) o% s& Z2 c4 r: }, ?/ s5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
/ W7 ]' w# M* L( s5.39.217.76
, P# q, ~8 u* i- G5 F2 Otvb now,tvbnow,bttvb居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
: C# A1 s- n9 u8 p; F
# z; q5 }9 V( }3 V, t

6 X. F8 N  M! _公仔箱論壇之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!公仔箱論壇1 ?& J$ v$ k6 f5 O1 _  x8 C. j
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
5.39.217.76. f: D" u+ N9 G2 y6 ^' Y

0 g( K: K3 w6 Q/ e咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 y( q; o* ]! _

" s0 C/ ?3 h; btvb now,tvbnow,bttvb居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
' r# t% W* @, y$ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
0 H7 o$ s# a! A9 v/ x) s! W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 |, y$ f" `; M" Z- O
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?tvb now,tvbnow,bttvb2 H: S' w6 N1 I( y4 v' ^
5.39.217.76' p! r0 ?; S; [3 U
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!# n( r- F8 @* m3 v  C
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...公仔箱論壇4 ~: {& r$ ?7 q% G: Z! s$ _3 C
leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
4 Y9 n; \; b  R. f
5.39.217.76% c3 D0 @6 t* Q' f9 U# Q
粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
5 C( c& k" V+ }5 ?7 u0 W5.39.217.76" l$ a: E  {& l" g
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 公仔箱論壇: ?/ i3 {* N* K+ g% S
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
; Q4 i- m3 c, H$ i: QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
tvb now,tvbnow,bttvb% c3 u  O" i9 p3 \3 L1 m
公仔箱論壇# x" i0 R( f" `: z; d2 G. ]0 y) N
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
. |. d1 m; O5 }* R1 e0 B" k公仔箱論壇randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
; Q7 Q  K* ~2 {2 g
tvb now,tvbnow,bttvb+ \7 O5 b; J( p, d8 g4 i
你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??