返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
5 Z% M9 F4 i; U' R* I/ c( o" qtvb now,tvbnow,bttvbgigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
( ^4 _( z+ D" l

- l& a0 Y6 W0 d4 y5.39.217.76成半年無見,好開心見番你。5.39.217.761 b/ X$ s. V& X) u9 L2 Q/ f( [
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

+ G" K4 K  e' x' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...tvb now,tvbnow,bttvb5 C) R: C+ @6 a  _5 b
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

1 i* h& u8 M. @: T6 J公仔箱論壇/ b7 y' B' m/ }! X' P7 V; i
成半年無見,好開心見番你。tvb now,tvbnow,bttvb& x% |- a/ R0 @5 R1 `  ^
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。# \+ r& Y  z1 a& |; F
/ c9 h! N+ ]) ~' _$ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
' A* j* T7 G- b  Q! c9 Y1 t公仔箱論壇% e1 U. L* W  ?, w2 V+ ?
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! H% E' q0 o9 k+ I
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
( Y0 u1 F$ [8 i) {, etvb now,tvbnow,bttvbmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
+ o2 ~8 g, `. }  U& G) e! @tvb now,tvbnow,bttvb
; V4 v) c" w/ g( t8 H- I! [6 ^tvb now,tvbnow,bttvb女工要著吊腳褲架咩??
1 f- e0 q6 W% F9 H
" T! t3 q  l( {9 h( {9 z公仔箱論壇
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...tvb now,tvbnow,bttvb: u5 B  W0 |: y; n
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
) w$ A) _/ r1 Q- I5.39.217.76molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
4 B1 [% w- w; R0 X5 U3 e! \7 Stvb now,tvbnow,bttvb- m: K6 C  T" r' q6 T1 t0 R
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
+ e  d6 s! V7 N4 S, G9 P; z
% V; w0 [$ {% V1 J% `5.39.217.76
* m2 r7 d, ]$ i1 l5.39.217.76你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
4 }5 I' b; m1 K4 b6 c, |公仔箱論壇啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!3 O- G5 z3 a% M; ~% H
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
; c. z$ w: b) y9 R7 t
2682931, p& M- P- b8 x7 p
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
! S$ z) f4 U9 W9 C% ~5.39.217.76! O0 ~8 r+ t: o0 O( _( u6 F( w  }
2682948公仔箱論壇" g) `( C+ k2 j5 b, c
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
( b0 O# j2 ?) q; t$ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
# Z# p! n( H% D! k7 X6 ^" m5 D5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 K3 y, q* g* R3 \( D6 r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  T4 `3 d1 f$ M
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
1 D, g4 x$ K% t/ f( n: ]+ z
- N. q2 Q& c* m' L/ ctvb now,tvbnow,bttvb話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
  t, r3 l. F4 d, L6 q- |" a公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
9 ]& }. ~  n2 G. r# f2 C
& j, R, Y( q7 h8 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!tvb now,tvbnow,bttvb; T) C6 k8 U# _( ^$ d
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
3 u! r0 `1 b+ G% Y- C9 f' |! Ftycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
9 o; L& r) T) \6 z5 }2 q& t
  ^6 _& i# _3 F1 V8 U( kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........