返回列表 回復 發帖

[轉貼] 前世妳點死 , 信不信由你

前世妳點死 , 信不信由你
0 t- X; k7 w2 b) O& x; Y* U: o" E7 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* l  ]8 w- t6 T; a: y8 w5.39.217.76http://www.horrorline.com/pastlife/

評分次數

• o獎門人o

奉上"十二地支"時間對換表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 B) n9 O' A, }9 h3 K- T- \
; m# q  V9 K4 H4 H6 N/ w  o: UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          早子時-淩晨12:00 -上午1:005 m3 J  n1 R3 J" Z" Y
          丑時-上午 1:00 - 上午3:00tvb now,tvbnow,bttvb9 W( S# ^3 i$ t" N: y
          寅時-上午3:00 - 上午5:00TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) b( `* E1 ^7 L. D: _# ^
          卯時-上午5:00 - 上午7:001 F9 q$ y) O0 a9 M
          辰時-上午7:00 - 上午9:00
$ n$ z% f( |- m* N7 |: c6 R: LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          巳時-上午9:00 - 上午11:00tvb now,tvbnow,bttvb2 M7 c1 ^2 y6 V3 v: e- ~; G- H
          午時-上午11:00 -下午1:00
+ U- y7 b  M' U* U* c7 T公仔箱論壇          未時-下午 1:00 -下午3:00
8 U$ B& N! E! G) f; z          申時-下午 3:00 -下午5:00
8 U+ V+ l' r3 p& vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          酉時-下午 5:00 -下午7:00公仔箱論壇; V; V- s5 w$ D6 o9 G" y) `
          戌時-下午 7:00 -下午9:00
/ {! {; P7 `- d& ^8 S" s7 T9 H* _* B公仔箱論壇          亥時-下午 9:00 -下午11:00tvb now,tvbnow,bttvb7 o! A7 B) M8 {1 v" u
          夜子時-下午11:00 -下午1:00 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 a  ^: K7 U% w" |. t/ I0 ^
                            :):):)
: X" \% v# A: }$ A% [tvb now,tvbnow,bttvb
. V- ?" {7 Y7 n* T+ M% j2 `9 etvb now,tvbnow,bttvb*********************************

; ]& c9 y3 U4 G  Xtvb now,tvbnow,bttvb8 o1 r9 p. N+ e4 u3 N9 o5 g5 S& M
佢話我係一隻狗$ F! s+ B# H# D2 C$ \
真係唔知真定假
= =tvb now,tvbnow,bttvb! c  v. g; {/ u" c, {; r3 L3 }
5.39.217.769 T0 u9 S. C2 @
流氓6 {* Q: e9 d) C) V% o
得罪權貴被毒打致死.............
* U% U+ U) T- d, y( ctvb now,tvbnow,bttvb
  m$ D! j) S3 L* P5.39.217.76信唔信好....??
流氓
/ _$ F3 n0 K. w: J2 n+ D得罪權貴被毒打致死.............5.39.217.76$ O. r/ o+ K2 }; \; W; H
5.39.217.76& `& |" l: G+ x$ b
me 2,,,,orz...I think it only has two answers......=3="
佢話我前世係二世祖~話我會餓死街頭喎~
一定係假 .佢話我前世係一隻狗喎
病死..............................
好搞笑~佢話我係戰地記者,中流彈而死......
佢話我前世父母望子成龍,要求太高,因為受唔住壓力自殺死~~=.=
我e個先xyz..tvb now,tvbnow,bttvb; m0 s$ G" v) n: q: Y7 D. q
佢話我係守財奴..一蚊都唔會出..
& |; Q! P# G+ g' i% {4 y5.39.217.76我個仔比人標心.我一蚊都唔出..
6 ~% x7 f( c# y5.39.217.76結果個仔比人殺死..我比我老婆毒死..
# K- q+ _7 \) W# V* U' N. \公仔箱論壇我個樣似咁衰咩=口=

原帖由 brandychiu 於 2006-8-1 05:25 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U. Z" G( k& D7 q) j
好搞笑~佢話我係戰地記者,中流彈而死......
0 ]$ K: \8 e: [5.39.217.76ME TOO
白手興家,生活快樂無憂,兒孫滿堂,晚年安詳去世
9 p/ f4 n# h& H$ q0 I/ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Y5 z, v. j! X* x+ ~/ r% @
咁大家認為我是否好幸運呢!!!
佢話我好有錢*但係被同父異母既細佬殺死~
thk