返回列表 回復 發帖
  P! o, `. f  K) a1 D, utvb now,tvbnow,bttvb
5 z, @: T5 V  J9 a' ]0 T2 htvb now,tvbnow,bttvb
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
1 u$ j5 M% z( d% X/ F$ c公仔箱論壇見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
- S+ B8 X4 i- N; t. l' ]3 a/ utvb now,tvbnow,bttvbchowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- B6 g5 e4 R* H6 I5 n
p版主榮升,一定要送大禮 tvb now,tvbnow,bttvb1 s! f( w7 X. r# r

$ C  R$ c7 [$ B! A) E小便版,係咩版嚟架??haha公仔箱論壇) K8 }6 r, X) E  M, u
5.39.217.761 Z: N+ Y( w4 b7 k, w* o6 D) }
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!tvb now,tvbnow,bttvb. i9 U0 b7 }& x3 V/ C( v
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
6 [' g! b* x, H: U$ k% _版主大人,叫kily得喇!!XD
% u* ^% z# u5 s; i1 u! e2 }tvb now,tvbnow,bttvb
& n8 D5 m7 D* `# J$ d% K4 [+ K  ]* ?+ [公仔箱論壇好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!tvb now,tvbnow,bttvb7 q9 ~7 H" \* j
尤其約定!!!6 T1 l( W7 ~6 [8 f
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。2 O* a6 e6 U! D) b7 q! [
很好聽tvb now,tvbnow,bttvb4 e/ S4 p* o* X0 L+ [
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
4 U! l, _/ U; f' u( E公仔箱論壇但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb$ D1 ]$ w: C9 W8 \7 x$ n: v

' X( k5 h; k% ?9 }( `" f/ c! ntvb now,tvbnow,bttvb
好好聽啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. `' D+ G0 J$ |5 j/ R
尤其約定!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ?4 n  P- }. D8 n6 d$ A3 I0 R
love it~~
% J# T# p& E' I# w# \tvb now,tvbnow,bttvbla..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
! u2 K: m( h, y7 W3 K7 b5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb- s+ N) ]( S' C8 d
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。- w5 g5 C. p1 u, n- w1 h, H
很好聽公仔箱論壇. I0 ?1 U7 A) Y1 ~+ O# E& i3 e( }( E
Support !# S& t4 C! H: o$ K4 P: ^
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
0 J: c/ Z) Z4 J( s' f( u) \* Z( v, z公仔箱論壇我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 G* l- @9 a4 \7 d
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!  f( u0 Q: t: Y# M2 R9 w/ n- x
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ `* q( |; E: r
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
2 c' m9 h) v- ~6 G6 W乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
; m4 u0 ?! |* m3 W; _$ R' i
4 \" [( C% M; S4 v

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
( R: X: V% v' E公仔箱論壇乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. tvb now,tvbnow,bttvb+ L4 o0 f3 Z; K$ o

) z- s: _; w1 E# J. ^- }' p, W+ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。uD3AKIufams' r  C- m: }( d. p& g
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
9 |0 h8 N2 L2 z* S哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結! m& T  j4 x* F. G( U6 [8 k
我諗pull3版主唱會更有感情!!5.39.217.766 I$ E( B8 W. T5 x; M% x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ }" h4 a' ]) t) ]
謝謝收聽!!