返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,5.39.217.76  [* [2 d5 M& J* A1 Z
e+諗起都覺得自己果時好傻呀!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" c( X9 _) K! T/ ^
但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表tvb now,tvbnow,bttvb8 `+ x  |4 j1 r5 _+ }6 o
咁你幾時呀?5 g( a+ x0 ~/ y8 g( ~
我17
; u1 Z! v& ?: U9 I, ^6 ^- V) z5.39.217.76我13歲啊..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. g- T# Y% N6 o; i6 I3 g" _  G" ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 u0 R/ X5 g; P5 G8 V) b8 @
我今年先得個14歲..
. ]- S9 m( \, f2 H公仔箱論壇, n$ l# ?( j+ t: H1 w# |
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表7 w4 x, v' @4 f& ?6 g- F8 O( t
3個月大
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 R" r3 M: S" I5 a; Y& P
咁勁嫁.佛兄..=D>tvb now,tvbnow,bttvb. `' H6 [4 G* v3 K3 `

7 u% N9 V1 I5 n, q  Q/ u& |, M. ltvb now,tvbnow,bttvb三個月大又點初戀啦?4 d% T+ W7 d; o! o% S1 Z

5 [3 h, c! a0 ^: g% U3 U& x講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表tvb now,tvbnow,bttvb/ |  J9 O6 K8 A
3個月大
1 g: a1 z. e+ a2 D公仔箱論壇3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..
4 }" A  i1 G+ T, O4 H# h( ?7 i5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我既初戀情人就係我現在老公! e) R1 U1 ~/ C% B" d" H$ V  S
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表5.39.217.76- S: E- p% O) R9 K6 f
20歲..
  u) {$ K# n) {5 Vtvb now,tvbnow,bttvb我既初戀情人就係我現在老公TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 N/ |/ p& k4 K: J/ \7 K: q6 G
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
tvb now,tvbnow,bttvb  u4 J) O% V/ z# V- T
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表公仔箱論壇0 D* l4 W' @- v
3個月大
+ E- F7 o* ?; o
tvb now,tvbnow,bttvb6 E( t* R- f, @% {( g0 o2 W
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表
( d: a$ F$ \7 o2 z9 [" l9 L; dtvb now,tvbnow,bttvb未戀 XD
" s2 a* v5 F, D2 s
X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表3 {% k* D7 Q) K4 q# X

& J3 J& l% x" p- F+ G5 b, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我13歲啊..
9 _3 f2 x" b# }* d* E
: R/ q0 x' s' q7 P我今年先得個14歲..
0 O" J1 M! `) k; OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 H4 [8 X% [5 l1 ?2 ?2 {
初戀仲要得個1個月..唉.
tvb now,tvbnow,bttvb! p9 e% Q+ |! v. p
經已多過我.....5.39.217.76* g; e0 @: ]0 o% D$ [$ f
我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me