返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
6 H( o( n( f9 r  r: h. }. _樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
公仔箱論壇2 v$ F/ {, d& a. X
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
5.39.217.760 A0 U& _6 t/ r  P8 B2 U+ k
呢部好唔好用?未用過htc機
3 M* i$ `/ Z& Q" D. I* bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
9 L0 H9 H4 U" g/ {5.39.217.76我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的( F; s. w) B( b: V
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
8 O% z0 x/ _) J$ stvb now,tvbnow,bttvb我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
: Q0 J: Q- ]$ N0 B% W% J4 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
公仔箱論壇* m1 C$ K8 J/ B
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
& m  W& Y  ?) V" e8 Y' jtvb now,tvbnow,bttvb我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
( @9 u$ y5 s' D7 [公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
4 m3 T" u% C2 V+ X. [$ v8 @tvb now,tvbnow,bttvb有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
tvb now,tvbnow,bttvb( C8 u" ]' ~! s- t. U$ K- k" @
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛5.39.217.76% W5 ]5 w. k( S! @. }5 I+ C
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
! R+ x& C  x  Stvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我覺得白色幾好9 z6 `6 S+ W: q6 b0 m+ O( x% S
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!+ _- X4 R1 S  Q1 T; x
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 q1 F5 j  {' h! P9 P# B- D- p+ O
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁* }' j1 K* w: p4 y2 ?7 H
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
& r# c' r6 M$ A0 J+ ?+ w1 S# {; b5.39.217.76呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
0 F0 i; H7 F7 Ohttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=120375.39.217.76  \( c, @3 z' w( c3 q! w$ B5 Y
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
  q2 R" P$ q2 o公仔箱論壇真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
5.39.217.76* R3 m9 R: N9 L/ I6 I
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. F+ [& i. u6 l$ F: l
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
3 ^/ a% {' Y$ S: W& v: V1 F2 ltvb now,tvbnow,bttvb係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU