返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@tvb now,tvbnow,bttvb! `8 X$ u' m( j/ m
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
9 ~7 Q) |7 i' B樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
% e; o) t7 c7 u5 Y: OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。黑色真係好型@@: C% B! p  [# f" m- p$ G
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb# l4 x" P0 l5 K. a2 m
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
6 {. c3 e! v) s* t3 n0 Qtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
6 J0 D3 |' x3 b8 n- I& a6 Ptvb now,tvbnow,bttvbthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正! q' e) [6 W/ l, l( \" T# e
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨5.39.217.76  K" Z( r: L* J  x
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
+ l3 c& h& k/ M/ N& |; O: a& W( ~公仔箱論壇我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...5.39.217.76' k0 Y$ u9 i, e5 u
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
$ Z. Y9 d3 a& v1 V) b, v, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)5.39.217.76- t' \+ O, ]7 C( k
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb- M) Y/ Q# n! w
我就鍾意one多d(所以訂左one)
$ a- q  ~$ m9 G% H. Ys4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
0 e5 @6 y( M0 u/ K) z+ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 C8 N1 X( _) H4 b* \, b9 ]
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇- i; J; {. ?7 K
同埋我覺得one影相靚d
公仔箱論壇9 u1 U8 s2 f0 Q, [: h
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇2 a9 ^( r! \2 x" N* }6 ^
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價$ @  n: e# _- L$ c& R! u
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
- |$ h5 \6 z' X6 j" G; d; pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
. W6 V% L7 ~2 v) h' w) `
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵* j* e- Y/ V, H4 v7 j- @- n
同埋我覺得one影相靚d
7 e' [; }, c% a5 D2 I; y$ Etvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
公仔箱論壇; V: G1 C8 T' n, R, k" j
如果講像素既話唔係S4高D咩
7 M% p4 G, ~3 c2 v0 b0 j但S4好似都多左好多新功能..?
* w8 {# z% `: @, f! _魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
" G( Q* e& |- }' n' r5 [
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
: }3 D* k$ R- W1 l! @% E* [9 J同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
0 \9 f% k% Q' i
如果講像素既話唔係S4高D咩公仔箱論壇! y  a. P& t% H% G  i5 ?
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
! b$ q5 p  b2 c+ e9 ^, ~7 ^但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
) Q" V  U" R1 `' v$ l5.39.217.76one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
( S/ m! q( Z$ n, P, Atvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電5.39.217.76+ }- w: F6 t" p; x- I+ r
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
( \- m8 q. I, w) {3 g; X, p: Atvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 D9 f( r! V2 w  a! y1 ?
如果係咁咁真係唔洗考慮....