返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,5.39.217.76& J0 D7 E. O3 y# o; x- N! b
e+諗起都覺得自己果時好傻呀!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: o1 |" z- }  U- ]1 h4 T! A
但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表tvb now,tvbnow,bttvb0 j: {3 G8 h- }0 j* g# i5 p
咁你幾時呀?
) t+ |0 y0 x5 _4 [: `; Y我17
tvb now,tvbnow,bttvb5 F* b1 K, t) I# B
我13歲啊..
9 w3 A6 o. C* U- iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 L% w  Z: b6 J# I0 Y8 a+ _: ctvb now,tvbnow,bttvb我今年先得個14歲..
, C5 e' C" e9 [1 A! x  aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76, |! k2 _4 `8 C6 `2 e& Z: J+ j, K
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 W8 R0 a% Y- C! v) ~
3個月大
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c* ~. N- t7 Y
咁勁嫁.佛兄..=D>5.39.217.762 ?% S9 Y# G  b
公仔箱論壇- P) y4 }5 t+ }2 U! Q$ k9 q
三個月大又點初戀啦?
1 [# [& J6 i$ ]0 a公仔箱論壇
( i- d3 d# M9 V講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
! X) M- d$ B' P* m6 @& ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大
( L) H$ R1 P$ c; b公仔箱論壇3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..
+ M! P( P# X6 h2 [2 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我既初戀情人就係我現在老公
/ [# F/ t3 q9 M, N# H6 A  H5.39.217.76好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表7 p0 z( d. l+ [( T% Q( y4 P
20歲..
! m, N' _7 |: ~  WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我既初戀情人就係我現在老公
; }6 V( f' i3 N9 e* w( f好幸福喔...大家都好愛對方....^^
tvb now,tvbnow,bttvb- h# O8 W: ?& O2 t6 x, S
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" b. ]$ k4 H( U- m8 J3 q
3個月大
. z7 ?! D& o' g1 L3 Y0 |. ], stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇, R5 Y. W2 s$ E5 O
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 T  ~6 M- N1 P! j# N& q
未戀 XD
: x' m3 o3 r3 L7 m; eX2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 j7 C+ P) i$ ?; c  {% s  l

( m  M/ G' w1 ^8 d: @! Q' V公仔箱論壇我13歲啊..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- M( s+ y. W. u$ n( F* T$ Q, F
公仔箱論壇+ e; ~* y+ Y  N' [: v
我今年先得個14歲..5.39.217.76( q3 S! E! z$ T

2 b5 I! k* y9 g' F5 x2 {公仔箱論壇初戀仲要得個1個月..唉.
3 I: D- c6 a: Htvb now,tvbnow,bttvb經已多過我.....
! c2 r$ J: d2 R' E$ T, Q% v6 [我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me