返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
  d5 b* t7 z% ~1 [( c% T2 v師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
* e; F' J8 C; L% s( W0 m) ^3 b公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# N( G) z( ?) ]9 r' G# }0 ^
黑色真係好型@@
4 @( Q- i: p) Z: o" t0 \( F/ }) @我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正! D- Y# W) E8 a0 O) O
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 M7 f3 D" W! w3 \7 z6 y- Y' N
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
) X/ ?8 e4 N: T6 Z' R公仔箱論壇thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正5.39.217.765 ^% w, ~! @) }) d& ]0 i5 Y
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
; |: q* B; i" f) u4 l6 L( J公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
$ n% r8 U# }  \# l4 i
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁.... a; f) P0 Y8 k& G0 b) Q) [
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 ]0 q2 r: Y/ h; ~) X% y
我就鍾意one多d(所以訂左one)
& Q$ r6 B2 A/ p$ N& c* s7 q公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
) j( q9 h. {$ S) N, E! l9 Y5.39.217.76我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb" ]* Y% K; l1 s
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價  h& u. f# I7 @. O7 |
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
& J! P# |) W8 m4 R
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵) X+ ~: N: ]+ Y% w' M
同埋我覺得one影相靚d
' N% o; A+ Q% M4 ~6 ctvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇: j+ ?- t9 u4 x, r7 J# H2 @
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
1 y$ K- n; o3 \: Q. U: N6 p* C公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
+ e6 o* ~& P7 e3 m6 }5.39.217.76但S4好似都多左好多新功能..?
7 |. S/ F3 U8 G7 w5.39.217.76agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
! [$ q# M5 w" E! t+ H2 L1 Wtvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d公仔箱論壇1 z# o, o3 k9 P: z" O  m
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
7 [- R. B; e. Z5 h9 Q$ v9 d
如果講像素既話唔係S4高D咩
) {8 w% I3 r% T5 `; W
但S4好似都多左好多新功能..?tvb now,tvbnow,bttvb9 B' \) s6 d, K1 s7 J
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
. ~& }: B; v0 L8 e1 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
7 p/ I) c* i2 E! ^# x% R' X公仔箱論壇同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
6 O& F0 h' f" |0 |! \0 ^5.39.217.76如果講像素既話唔係S4高D咩
/ `7 ^; o  c' f4 R魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
  Y+ O  p% `# D* [7 C但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
! I$ A# Z1 m) ]tvb now,tvbnow,bttvbone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
2 ~3 d! n9 O3 u/ S# x
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb0 k! V% j* ^, P# d1 ^4 g
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
7 G+ R2 v# a8 O* utvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ R$ r/ P" }# ]- j% A. L
如果係咁咁真係唔洗考慮....