返回列表 回復 發帖
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-18 03:46 PM 發表 2 ]8 l  |* S( ~: p( C: x5 s/ A8 C/ O
老野? + c. |# [& C/ O6 L$ y
看来你们很早就来翻转这tvb了。   c* \# Q0 n! K4 P
多多指教我们这些新手哦!
tvb now,tvbnow,bttvb. D" E' g; r. U% _

9 Y4 @! M! L# JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion03: 我唔系老野啊.....  我仲好后生.... ; ?" s+ G( N% j( s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  l" |4 G/ ^8 c$ C
:onion05:指教?? 要指教就問老野喇.... 我唔悉指教駕....
BIG ...SO BIG..
原帖由 andychuah 於 2008-4-18 04:09 PM 發表 5 k# I( m  l9 x- ^( ?/ _
BIG ...SO BIG..
, _+ P+ B) @$ o( R8 D
( q/ q1 w+ X1 Z, Z5 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 Y! t' b, o2 b7 {- J你用錯了..... 應該系用...' t1 `8 o0 n' D& @/ o* \( |
fat ...so fat.....

回復 #49 howgeemun 的帖子

我要點捨得 ban 你啊~
; V  U; j+ y9 r4 I3 D5.39.217.76嘻嘻
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 04:56 PM 發表 5.39.217.76% @* v) ~# `' P, j
我要點捨得 ban 你啊~
# N& X" k% r* n2 p3 s/ D0 [* v嘻嘻
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ?, O, p0 Q# y0 P+ u9 }
公仔箱論壇! ^* o* L# T) c1 M3 K* M
你系先好講啊.....
嘩 咁多回覆既 !:onion14:

回復 #68 dororo 的帖子

因為係尤物~9 ]2 Z, I0 e  ]% M" _* [
哈哈
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 Ca. 於 2008-4-18 05:11 PM 發表
$ o* ^1 k. z( q" B+ T" J$ e公仔箱論壇
1 d9 J  P/ M  M9 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。-_-...
/ a5 Q2 ~! x$ k4 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我從來冇做過呢回事=.=
  E5 f9 O3 ~/ g4 e' `; Y( W男朋友ge...隨緣啦~o岩就自然會遇到ge  (我估)
5 J0 c( l9 {  G3 [" G
) ~" m# O. Z6 H+ |5.39.217.76 講得岩啊.....  系你既就系你既....5.39.217.76" I. `* y% t9 d7 O& W. n

# @. |8 {8 ~0 S" @( t唔系你既...勉強都無幸福....
原帖由 dororo 於 2008-4-18 05:24 PM 發表 5.39.217.768 e, t1 J% a0 z; H! G. `+ F) I8 Z
嘩 咁多回覆既 !:onion14:
5.39.217.76, F+ `* K& `& i0 k
8 d5 g) k6 P7 P/ R# H7 n3 E
唔系好多 J. ......
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 05:44 PM 發表 " ?$ o7 A& p/ S5 x
因為係尤物~
( T8 E* J" _# e. B7 M5.39.217.76哈哈
; ?. {: R2 R7 P1 ?' E7 b2 }# ~tvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.766 O& u# m8 O' c
尤物 = 魷魚狀物體 ???  
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 02:08 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb0 O  Y0 z4 x7 m+ \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Z+ M' [- R1 Q6 k6 m* X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" W% H5 K% l& c9 W' ^
可愛 ??   可憐無人愛啊..... tvb now,tvbnow,bttvb- W6 ?* n( a8 k9 N

3 t/ Q' J# g! v  B$ ]3 w  asexy.... 豬扒就有....
  K3 }, ~/ i- M3 |0 ]; x

N2 z& Y1 `6 ^( d$ V  @- Gtvb now,tvbnow,bttvb
2 }3 h' }+ H7 @無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 u, J/ ^- Z3 ?3 _/ G' k7 A' l

0 y7 y2 U' _3 A  U. a# K  E2 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
妳的思想如何,你的日子必定如何
汶汶好靓女嚄。。。
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 07:59 PM 發表 公仔箱論壇) p- z1 K% ?3 e2 k4 O4 K

' C1 S! H, q. Y8 j7 `$ p1 c1 n# _7 w$ l2 a2 i5 @, U0 b/ a
; @3 H, q; d' q4 C7 d
無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳
. k3 g( O( Z9 c) M2 {+ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* g% M( y4 p5 O/ a/ n/ F0 Z, c
豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
: o1 G8 X+ h' M8 |- n5 M/ J公仔箱論壇/ S$ F* ^9 A0 d
爭住愛我 ??  ! B3 w. }% F' ?2 L+ P
tvb now,tvbnow,bttvb  |2 `& a& T8 _0 z* y
我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既.... 公仔箱論壇0 m& L& L2 X3 `% k6 W& g

: W; z0 {2 B' w3 p1 A; a我就已經好滿足駕喇  :onion14:tvb now,tvbnow,bttvb7 ~  f$ B: }# l" b" j& {& y% T7 ^: [

4 L0 K6 E! `) T) k  d- K# G. K" }tvb now,tvbnow,bttvb 我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等住你 ....
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 08:22 PM 發表
9 m% \# d' h$ z1 r3 d3 ^8 b  N  ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。汶汶好靓女嚄。。。
公仔箱論壇6 F5 c9 j( u* k  d% D) Z

- v4 t2 s* G( j: Y7 r 輝哥哥 你都甘玩我.....
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:24 PM 發表 公仔箱論壇! a5 |8 U; u) V8 J& k, O% L; Q  K

/ b# D  @( l! V2 p3 H' fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; ^, x% H) A  X* Z) K5.39.217.76 爭住愛我 ??  公仔箱論壇. I  Q. K& M* v

8 q2 o; V( @& A我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既.... 2 w) N; R) `( y0 p: K$ z

3 v& C3 K& o& Q8 L我就已經好滿足駕喇  :onion14:公仔箱論壇1 X( k8 |! U" }  b2 w9 V! s  t
. S7 w$ j* f9 s1 M0 [7 v9 f
我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等 ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# P5 ^* P: F/ k. W2 r: m0 E

O8 \; S$ Y' L9 T9 O* X& ?公仔箱論壇ha  ha  妳講得岩, 愛妳只需一個夠~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" n- X! I4 O3 L6 i, z; m1 U
唔好咁客氣la,  咁客氣ge靚女,買少見少~~
. j8 r1 u  i  k( r& Q9 y6 \tvb now,tvbnow,bttvb仲有好多靚女等緊我?             just 等  囉     
妳的思想如何,你的日子必定如何