返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
0 _! S( C% J. O5.39.217.76kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
公仔箱論壇# Y: z+ w' r! Y, [6 ]" p1 H
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇公仔箱論壇, M4 |" h8 u7 `4 @
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
; i3 [5 ~8 a  ~6 A" O/ U
我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvb now,tvbnow,bttvb/ j9 T8 J1 g# D$ l8 x& {0 h
不過htc邊部好?
7 V0 l: e# f4 a  f) P# ?5.39.217.76我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇2 C3 R8 K& p3 U8 D
不過htc邊部好?
! a1 q) Y2 s# q8 }8 F" @" ^% zsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
& A* n* H9 z& {' N( k( `) X公仔箱論壇係呀  V$ z; v& h, ?6 B7 G
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. q, w0 I8 w: ?6 _
咁htc既話邊部好呀?@@tvb now,tvbnow,bttvb( J0 _; Z8 D4 v9 h+ m
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
( P! T  d- I; y# t; u5 otvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 [: F8 h: U8 L* p0 p
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
2 }. f6 M/ x( h  e& M$ k& U, Kkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
# Y9 l! I/ m7 S9 ~7 n3 }/ K我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇' s& y; ^7 x3 v* Y( i2 o! m3 _- ~
不過香港都有蝴蝶咩???
0 b+ x% A/ l/ X9 z5 m( Q
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇8 K- K% `- M% X+ y9 J4 K
不過香港都有蝴蝶咩???
9 m; c( m. }- m2 E; c9 f1 Stvb now,tvbnow,bttvb9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
$ F. b% R# P1 L6 v8 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
. ?6 c. N& N) M7 C, j( v; N係呀
8 ]9 W) J4 D; {( N% p: Q依家梗係買one啦, 呢部近期大熱5.39.217.766 \1 U; X8 ?5 g
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
公仔箱論壇% R; }2 J7 a' `# X" W  V
個個都話one@@
) E) S+ g  z4 h8 t8 i3 r我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
5.39.217.76+ X! H. E1 ~; e8 g5 x' W) j) }
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ^$ t  ~4 ]( p: l7 b6 F
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
6 b  L# V* r. Y7 [; v. X  E
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
/ `) ?: X2 e7 V$ H
個個都話one@@& N* M0 c" w- v) P
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
/ [: ~4 V6 H7 y0 z! Z0 |sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
) g* f# r2 a/ e- P. Z! K  Z我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題3 w" y3 T0 Y3 F3 [4 ]2 e
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
  _; d0 W  Q) R/ W+ E# I特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f9 R5 L+ `" f! r& w
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
  Z( y6 E* r. q( N5.39.217.76你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
, e1 q/ W5 i$ S/ z鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
2 H+ u/ h2 `4 {yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題公仔箱論壇$ |4 z3 S: b' \, Z' p; g
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag