返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇, l" H' p% k% B8 S5 j* y
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
; S4 X) H) ^2 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
1 D( v9 ]" w0 Y. \7 ~呢部好唔好用?未用過htc機
; u# w2 Z7 o8 o% t3 a& U1 ~2 S4 x* }你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
8 a1 Q5 N$ i. R7 L, e3 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
/ d1 M7 i& T9 J% E+ {同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +15.39.217.76: @( u6 q! o+ b" P1 x
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499$ T1 H1 o8 ]$ E- M  j
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 k  ]# a2 c( B" ^8 g" L- {, g, g
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
& G0 `& x7 \% r5 n- B7 I公仔箱論壇我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
0 {5 |1 R( H4 ~3 D/ f; F& gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
# i  O& h6 p/ R2 C( \/ P# Q5.39.217.76有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
2 D/ E  `. c* u2 n9 `' @0 V有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
7 Y" H' F2 n  {0 P: [tvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
9 y$ x; j2 V0 c8 n6 l& W/ r係呀, 我覺得白色幾好
. C' i) H8 Y0 |, C$ m/ @而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
* [* d, g, |- M$ K! S樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
公仔箱論壇0 _" n' G, v$ A
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
$ `, W8 r. ~& r5 ?1 w! O0 l: r  ltvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
5.39.217.765 C! |- W2 ]7 c; o' I
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
0 h3 ]3 ?% N, p/ C2 J5.39.217.76http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^7 P) g$ q% h( W# ?4 G
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
公仔箱論壇1 }6 z& B: j7 `) ]# r4 T  W
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
, z5 B7 C; [+ L0 m# `tvb now,tvbnow,bttvb真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
: A+ u6 N. i- E: j. u你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
# g/ L, b8 B( O) u( }係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU